Informatieavond De Kleine Consultant Tilburg

Bedrijf
Datum
27 februari 2018
Inschrijven voor
27 februari 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Tilburg
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

THIS IS THE CASE 

Locatie: Tilburg University, Dante Building, Dz 005
Aanmelden: Stuur een e-mail naar tilburg@dekleineconsultant.nl
Aanvang 19.30 uur.

Ben jij klaar met je commissie, maar nog lang niet klaar met je ontwikkeling? Ben jij geïnteresseerd in een uitgebreid trainingscurriculum van onder andere A.T. Kearney, Boston Consulting Group, Bain & Company en McKinsey & Company? Bij De Kleine Consultant ervaar je tijdens je studententijd wat het werk van een consultant inhoudt én haal je het maximale uit jezelf!

Jij hebt talent, wij een uitdaging!

Wij zoeken studenten die een universitaire opleiding volgen, het vwo hebben afgerond en op zoek zijn naar een uitdaging. Het maakt niet uit wat je academische achtergrond is; wij zijn op zoek naar de beste studenten uit alle studierichtingen. Ben jij analytisch sterk, communicatief vaardig en sociaal ondernemend? Heb je daarnaast al ervaring opgedaan binnen besturen, commissies of gedurende een stage én minimaal 90 ECTS? Kom dan dinsdag 27 februari naar onze informatieavond.

Programma

Op deze informatieavond leggen we uitgebreid uit waar De Kleine Consultant voor staat, wie wij zoeken en welke persoonlijke ontwikkeling je doormaakt. Daarna gaan we aan de hand van verschillende consultancy games in op ons advieswerk. We presenteren een vraagstuk dat jullie, met wat hulp van onze consultants, zullen oplossen. Na afloop trakteren wij op een welverdiende borrel en is er de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met onze consultants.

Een Kleine Consultant worden per april 2018?

In april 2018 gaat er weer een nieuwe projectronde van start en daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste consultants. Mocht je per april 2018 als kleine consultant aan de slag willen, houd dan rekening met de sollicitatiedeadline van vrijdag 9 maart 23.59. We zijn op zoek naar studenten die minstens 3 rondes (1 jaar) actief blijven binnen De Kleine Consultant. Mocht je dit semester al andere plannen hebben, maar wel interesse hebben in De Kleine Consultant, dan kun je ook in juni 2018 solliciteren om in september 2018 te beginnen als consultant. Natuurlijk ben je dan ook welkom op onze informatieavond.
Weet jij al voldoende om je aan te melden voor de informatieavond of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar tilburg@dekleineconsultant.nl!

Zie voor meer informatie ook onze website: www.dekleineconsultant.nl

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 27 februari 2018

Inschrijven voor: 27 februari 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Tilburg