VO-congres 2018

Bedrijf
BMC
Datum
29 maart 2018
Inschrijven voor
29 maart 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Iedereen
Locatie
Nieuwegein
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
Leren, delen, inspireren en contact leggen. Daar gaat het om, op het VO-congres van 29 maart. We staan stil bij het versnellen en verbreden van de ingezette beweging naar (nog) beter en eigentijds onderwijs. Er is in de sector grote consensus over de koers waar het in de onderwijs naar toe moet: scholen stimuleren talentontwikkeling van leerlingen en bieden vormen van maatwerk. Leerlingen krijgen daarmee meer regie over hun eigen leren. De tijd is rijp om de ingezette beweging van de afgelopen jaren met nog meer kracht, focus en tempo voort te zetten: het is tijd voor acceleratie.

Wat kunt u verwachten? Naast de vele workshops, masterclasses en inspiratiesessies neemt historicus Herman Pleij ons mee langs onderwijsvernieuwing door de eeuwen heen. De Zuid-Afrikaan Niel Steinmann demonstreert aan de hand van zijn jarenlange studie van leeuwen welke vaardigheden nodig zijn in een steeds veranderende wereld. Op inspirerende wijze legt hij verbanden tussen de dieren- en de mensenwereld met een focus op leiderschap.

Graag maken onze experts kennis met u in onze stand en nodigen wij u graag uit voor een gesprek.

Datum en locatie

Donderdag 29 maart 2018, NBC Nieuwegein

Wilt u meer informatie over wat BMC voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 033 496 52 00.

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 29 maart 2018

Inschrijven voor: 29 maart 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Iedereen

Locatie: Nieuwegein