HR trends 2017-2018 door Hans van der Spek

Bedrijf
Datum
06 februari 2018
Inschrijven voor
06 februari 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
HR-professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijd

17:00 tot 

Locatie

Berenschot, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht

Omschrijving

Hans van der Spek (Berenschot) stelt tijdens deze bijeenkomst de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek centraal. Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van ontwikkelingen op het gebied van beloning, beleid, werkzaamheden en ervaringen van HR-professionals. Tijdens deze presentatie krijgt u inzicht in de meest spraakmakende uitkomsten van deze jaarlijkse HR-enquête. En ontdekt u welke HR-beleidsthema’s de HR-agenda voor 2018 zullen bepalen. Verder besteedt van der Spek aandacht aan de beloning en waardering van HR-professionals, inclusief de verschillen tussen profit en non-profit.

Programma

17.00 uur - Ontvangst met broodjes
17.30 uur - Start presentatie
19.30 uur - Einde presentatie/start netwerkborrel
20.30 uur - Einde borrel

Kosten

De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden betalen € 50,00 (excl. btw).

Meer informatie

Hans van der Spek is senior managing consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ en de HR Academy. Hij is al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Bijzonderheden

Wanneer u bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op uw komst en maken we daar kosten voor. Bent u onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kunt u tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls u zich opgeeft en niet komt en u zich ook niet tijdig heeft afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 06 februari 2018

Inschrijven voor: 06 februari 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: HR-professionals

Locatie: Utrecht