Young Sourcing Professional 2018

Bedrijf
Datum
28 maart 2018
Inschrijven voor
27 februari 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben of ken jij een sourcing professional jonger dan 35 jaar? Dan is dit een unieke kans! Quint Wellington Redwood daagt jou uit om deel te nemen aan de Young Sourcing Professional 2018.

Over het Young Sourcing Professional programma

Sinds 2013 wil Quint met het jaarlijkse Young Sourcing Professional (YSP) programma veelbelovende en enthousiaste sourcingprofessionals tot 35 jaar de kans geven kennis en inspiratie op te doen, hun netwerk te vergroten en een podium te krijgen in een professionele ambiance. Geen droge studie- of trainingssessies, maar uitgedaagd worden door ervaren collega professionals. Met maar één doel: het vakgebied en de professionals continue te verbeteren.

Voor wie is het Young Sourcing Professional initiatief bedoeld?

Kandidaten voor de Young Sourcing Professional zijn actief in de samenwerking tussen IT, Business en (externe) partners of leveranciers. Zij werken binnen IT afdelingen, Inkoop/Procurement, Sourcing, Demand Management, Contract- of Leveranciersmanagement of Operations en hebben de ambitie om hun organisatie op een hoger plan te brengen.

Praktische informatie

Meedoen is kosteloos. Wordt je geselecteerd dan nemen we je in 4 stappen mee in dit initiatief; totale investering van jouw tijd is circa 10 uur. Op 28 maart 2018 zal één van de deelnemers zich Young Sourcing Professional 2018 mogen noemen.

Waarom meedoen?

Naast een waardevol netwerk, kennis en inspiratie krijgen alle deelnemers gratis toegang tot het grootste Sourcing event van Nederland. De deelnemer die zich uiteindelijk ‘Young Sourcing Professional 2018’ mag noemen ontvangt daarnaast ook een coachingstraject van Quint.

Het programma

  • De Selectie: Maak je interesse kenbaar door via onderstaand formulier aan te melden en jouw LinkedIn profiel met ons te delen.
  • De Brainstorm: Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een brainstorm waarin we op zoek gaan naar de uitdagingen waar jij en jouw organisatie voor staan, en mogelijke oplossingen.
  • Het Interview: Het door jou ontwikkelde plan wordt n in een interview met je leidinggevende besproken. Hierbij wordt gekeken naar haalbaarheid voor de organisatie.
  • De Elevator Pitch: Het door jou ontwikkelde plan presenteer je middels een elevator pitch aan de gasten en een vakjury van het Dutch Sourcing Congres op 28 maart 2018. De beste pitch (inhoud & vorm) wint.

Optioneel kan je in een ‘pressure cooker’ geholpen worden met het maken van de elevator pitch. De professionals van Quint zitten letterlijk naast je om je te helpen met het voorbereiden van de pitch. Deze aanpak is een garantie voor succes en stalen zenuwen ;-)

Schrijf  in en ding mee naar de titel Young Sourcing Professional 2018!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Peter-Paul Verhoef, 06 – 4683 6653 van Quint Wellington Redwood.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 28 maart 2018

Inschrijven voor: 27 februari 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: onbekend