Quint programma HIMSS 2018

Bedrijf
Datum
05 maart 2018
Inschrijven voor
04 maart 2018
Type event
Workshop
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Las vegas
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ook dit jaar is Quint weer aanwezig op de HIMSS. We hebben een aantrekkelijk programma voor u samengesteld. Graag nodigen wij u uit voor één of meerdere van onze sessies. Laat u ons weten als u erbij wilt zijn? U kunt uw voorkeur in het vraag / opmerkingen veld aangeven. Wij nemen dan contact met u op om verdere details te bespreken. De tijden worden nog gecommuniceerd en zullen passen binnen het HIMSS programma.

7 maart | Design Thinking Workshop

Ervaar wat digitale strategie voor uw organisatie betekent. Een exclusieve workshop waarin we met een selecte groep mensen, in een interactieve Design Thinking sessie, concrete ideeën en toepassingen genereren. Hiermee kunt u in uw eigen organisatie direct aan de slag.

7 maart | Expertsessie – Sourcing in de Zorg

Tijdens deze expert-sessie gaan we met u in gesprek over innovatie. Als input gebruiken wij de resultaten uit ons marktonderzoek Outsourcing van IT in de Zorg en primeur ons recente marktonderzoek: e-Health: van incubatie naar operatie.

8 maart | Grand Canyon Hike

Na 4 intensieve dagen HIMSS is afstand nemen en alles weer in perspectief plaatsen zeker welkom. Wij nodigen u daarom uit voor de Grand Canyon Hike. We vertrekken donderdag 8 maart in de ochtend voor een wandeling over de Bright Angel Trail, een hike van circa 15 kilometer, en sluiten gezamenlijk af met een diner.

9 maart | Optioneel: Bezoek aan Mercy Virtual Hospital

Het Mercy Virtual Care Center in St. Louis is het eerste compleet virtuele ziekenhuis ter wereld. De patiënt kan zich bevinden in een traditioneel ziekenhuis, een artsenpraktijk of in veel gevallen thuis. Technologie faciliteert het zorgproces. We gaan een kijkje nemen achter de schermen bij dit ziekenhuis met 330 medewerkers, maar geen bedden!

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 05 maart 2018

Inschrijven voor: 04 maart 2018

Type event: Workshop

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Las vegas