Tax Course Berlijn

Bedrijf
PwC
Datum
22 december 2017
Inschrijven voor
20 december 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als Master student Fiscale Economie of Fiscaal Recht nader je het einde van je masterfase. Je eerste baan komt langzaam in zicht en wellicht heb jij je al georiënteerd op je volgende stap. Wie weet denk je ook aan PwC, maar weet je niet precies wat wij jou kunnen bieden. Dat vertellen we je graag. Sterker nog, we dagen je uit om samen met ons van 8 t/m 11 februari naar Berlijn te gaan en alle facetten van onze fiscale praktijk in een case beet te pakken.

Wie ben jij?

  • Je bent een energieke en pro actieve student en je hebt zin om PwC en je toekomstige fiscale collega's goed te leren kennen! Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het beste uit jezelf halen!
  • Je bent een Master student Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Je bent een ambitieuze doorzetter en hebt gevoel voor humor.
  • Je spreekt en schrijft met zelfvertrouwen.
  • Je bent flexibel, kunt goed planmatig werken en werkt graag in een team.

Wie zijn wij?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen. Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. De Tax course Berlijn valt binnen het werkveld Tax, dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten. Tijdens de Tax Course krijg je uitgebreid de mogelijkheid om alle Tax praktijken van PwC goed te leren kennen.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de Tax Course krijg je niet alleen een goed beeld van het werken bij PwC en van onze medewerkers, maar kun jij ook vier dagen lang het beste uit jezelf en uit je team halen. Naast alle inspanning gaan we natuurlijk ook ontspannen! Zo gaan we op Trabi Safari, bezoeken we de highlights van Berlijn, maken we onze kunstwerken met graffiti, dineren we in de beste restaurants en gaan we iedere dag op stap naar de hipste clubs. Jouw prestatie en presentatie geeft ons een goed beeld van jouw kunnen. Jij kan op jouw beurt alle deelnemende PwC'ers het hemd van het lijf vragen, zodat al jouw vragen aan het einde van de Tax Course Berlijn beantwoord zijn.

Meld je nu aan!

Wil je mee naar Berlijn, zorg er dan voor dat wij jouw sollicitatie uiterlijk 20 december binnen hebben. Uiteraard kan je deze Course als een mooie opstap zien voor een werkstudentschap bij ons. Geef daarom in je motivatiebrief duidelijk aan waarom je graag met ons mee wilt naar Berlijn, wat jouw voorkeurslocatie is en wat jouw eventuele voorkeur zou zijn voor een bepaalde afdeling. Een overzicht van alle Tax gerelateerde afdelingen vind je hier.

Het selectieproces

  • Je schrijft je in middels CV en motivatiebrief en ontvangt uiterlijk 22 december van ons een uitnodiging om binnen een week een online assessment te maken 
  • De deadline van het online is assessment is 29 december;
  • Je ontvangt 5 januari bericht of we je uitnodigen voor de selectiegesprekken
  • De gesprekken vinden 9 t/m 11 januari plaats;

Als wij alle gesprekken afgerond en geëvalueerd hebben, krijg je van ons definitief bericht en hoor je uiterlijk 16 januari 2018 of er een ticket voor je klaar ligt!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Tax Course? Bel of mail gerust naar Gabriella Khohonggiem. telefoonnummer: 088 792 61 50 of email: gabriella.khohonggiem@pwc.com

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 22 december 2017

Inschrijven voor: 20 december 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam