Data Challenge Day - inhousedag

Bedrijf
Datum
08 januari 2018
Inschrijven voor
29 december 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaren hoe het is om als Data Consultant aan de slag te gaan binnen het leidende adviesbureau op het gebied van Data & Analytics?* Kom naar onze Data Challenge Day op maandag 8 januari!

We dagen je uit zelf de data in te duiken door het oplossen van een real-life klanten case. Tijdens de dag zal je vanuit zowel een technisch als business oogpunt worden uitgedaagd om out of the box te denken over data-gedreven oplossingen. Neem de rol van een Data & Analytics consultant op en ontwerp samen met jou team de beste oplossing voor de klant. Leer van onze gepromoveerde data-experts en maak op informele manier kennis met onze verschillende Data & Analytics afdelingen. We zullen de dag afsluiten met een gezellige borrel.

Ben jij WO-student in Business Analytics, Econometrie, Technisch Bedrijfskunde, Informatica, Business Information Management of een andere technische studie? Heb jij interesse in data en/of data analyse en vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken?

Meld je nu aan voor de KPMG Data Challenge Day op maandag 8 januari! De dag start om 11:00 en eindigt om 17:00 met een borrel op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Inschrijven kan tot uiterlijk 29 december.

* KPMG is door het onafhankelijke internationale onderzoeksbureau Forrester Research uitgeroepen tot één van de meest vooraanstaande adviesbureaus op het gebied van Data & Analytics (The Forrester WaveTM: Insights Service Providers, Q1 2017). Daar zijn we trots op!

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 08 januari 2018

Inschrijven voor: 29 december 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen