Vision Dinner voor Health: Digitale Strategie en de cruciale rol van data voor betere zorg

Bedrijf
Datum
30 november 2017
Inschrijven voor
30 november 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
CMIO’s en CIO’s vanuit ziekenhuis en care organisaties
Locatie
Montfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Digitale strategie: een must voor cure en care

Twijfelt u nog aan de noodzaak van digitale strategie? Bijna geen ondernemingsdoelstelling kan meer worden behaald zonder digitalisering. Wij vinden dat de digitale strategie u in staat moet stellen om uw organisatie te koppelen met de partijen buiten de muren. Met een onafhankelijke integratie- en data aanpak als randvoorwaarden.

Wanneer de volgende vragen u bezighouden:

  • Welke digitale strategie heb ik nodig? Volgens ons moet elke zorgorganisatie zich structureel koppelen met haar omgeving, de ‘gekoppelde’ digitale strategie. Relaties met andere zorgverleners en patiënten zijn goed ingeregeld, en ondersteund met digitale middelen. U kunt nog een stap verder gaan en een ‘netwerk’ digitale strategie nastreven.
  • Hoe cruciaal in deze strategie is het delen en verrijken van data? Met data kunnen het behandelproces worden geoptimaliseerd, veiligheidsrisico’s worden verlaagd en diagnoses worden verbeterd. Liefst vanuit één of enkele databronnen voor patiënten en zorgverleners. Het gebruiken van gestructureerde en ongestructureerde data kan het halen van deze doelstellingen versnellen.

Laat u dan inspireren door:

PETER GEERLINGS, CMIO, CARDIOLOOG, EN LID VAN HET BESTUUR VAN HET CMIO NETWERK NL

Het perspectief van Nederlandse CMIO’s toegelicht door Peter Geerlings. Welke digitale strategie is benodigd, een gekoppelde of zelfs een netwerk strategie. Op welk type data moet worden ingezet. Wat is volgens CMIO’s het tempo voor implementatie dat de sector moet aanhouden.

GERT-JAN VAN DIJK, DIRECTEUR VAN TARGET HOLDING

Wat kan er echt met data en artificial intelligence (AI). Met zijn jarenlange ervaring in data science zal Gert-Jan van Dijk een aantal voorbeelden tonen van toepassingen van AI in cure en care.

Doelgroep

CMIO’s en CIO’s vanuit ziekenhuis en care organisaties, als ook van eerstelijnszorg organisaties en brancheorganisaties.

Programma & Locatie

Het programma duurt van 17.00 tot 20.30 uur. De inloop/ontvangst is vanaf 16.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Heeren van Montfoort in Montfoort.

Aanmelden

Aanmelding is geen garantie voor deelname. Quint Wellington Redwood houdt zich het recht voor aanmeldingen die niet tot de doelgroep behoren, te weigeren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Neem voor meer informatie contact op met uw contactpersoon bij Quint of met Roos Mijnen (r.mijnen@quintgroup.com).

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 30 november 2017

Inschrijven voor: 30 november 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: CMIO’s en CIO’s vanuit ziekenhuis en care organisaties

Locatie: Montfoort