Quint Finance Summit 2017 – Digitalisering van de Customer Experience

Bedrijf
Datum
30 november 2017
Inschrijven voor
30 november 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Amerongen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het belang van een integrale klantervaring wordt steeds groter. Klanten wensen een snelle en soepele digitale ervaring, en wel meteen. Producten en diensten worden gedefinieerd op basis van een geheel van digitale mogelijkheden of het leveren van digitale content. De uitdaging bestaat uit het effectief digitaliseren, op een wijze die de klanten geboeid en met uw organisatie verbonden houdt. Op die manier maakt u ook de weg vrij voor iteratieve verbetering en innovatie in de toekomst.

Digitalisering van de Customer Experience

Om de klant te boeien en te binden zal er op een andere manier naar technologie en het eco systeem van partners gekeken moeten worden. Hierbij valt te denken aan het inrichten van cross-functionele units, die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de integrale klantervaring, met de opdracht om verder te kijken dan de status quo. Gegevensmodellen zullen moeten worden aangepast om te zorgen voor betere besluitvorming, prestatiemeting en inzichten in het klantengedrag. Deze veranderingen moeten gedreven worden door een grondige kennis van de behoeften en doelen van de klant. Vanuit dat uitgangspunt kan de digitalisering worden versneld door het bedrijfsproces opnieuw te ontwerpen, het aantal processtappen te beperken, besluitvorming te automatiseren en kwesties rond regelgeving en fraude aan te pakken.

Kernvragen die beantwoord worden

 • Hoe kunnen organisaties hun klanten op een nieuwe manier boeien?
 • Hoe kunnen zgn. “eco-partners” hier een rol in spelen of moeten organisaties alles zelf doen?
 • Hoe kunnen zij uitstijgen boven het simpelweg automatiseren van een bestaand proces?
 • Wat voor rol spelen Lean, Agile en DevOps in deze transformatie?
 • Hoe raakt deze transformatie de competenties van mijn medewerkers?

Programma

Quint Wellington Redwood ziet als geen ander hoe deze uitdagingen een beroep doen op leiderschap en op de verandercapaciteit van uw organisatie. Wij bieden u de mogelijkheid inspiratie hiervoor op te doen tijdens onze Finance Summit. Met gepaste trots stellen we hieronder de sprekers en het programma aan u voor.

PABLO RUIZ CORREA – LIBERBANK (SPANJE) – DIRECTOR INNOVATION

Pablo heeft een lange staat van dienst in de financiele sector. Via Morgan Chase en Santander kwam hij in de VS in de FinTech wereld terecht. Tegenwoordig geeft hij leiding aan het Innovation Centre van Liberbank, een snel groeiende bank in Spanje die optimaal gebruik maakt van de Digitale mogelijkheden.

ALEXANDER ZWART – RABOBANK – SENIOR PRODUCT MANAGER ONLINE VAN DE DIGITALE BANK

Alexander is via Coca-Cola en NUON tien jaar geleden begonnen bij Rabobank waar hij vandaag de dag verantwoordelijk is voor de online omgeving en toegang daartoe van de Digitale Bank. Hij combineert zijn commerciële ervaring met gedegen kennis van de financiële markt om Rabobank te laten inspelen op de digitale transformatie.

GAETAN MOSTIN – ZUORA – COUNTRY MANAGER BENELUX

Gaetan is verantwoordelijk voor de activiteiten van Zuora, een snel groeiende speler op het gebied van de subscription economy. De klassiek afname en vergoeding van diensten worden door Zuora uitgedaagd door middel van de introductie van vernieuwende diensten die leiden tot een ander soort relatie van klanten met hun financiële dienstverleners.

Agenda

 • 12:30 I Ontvangst met lunch
 • 13:30 I Opening
 • 13:45 I Pablo Ruiz Correa, Director Innovation bij Liberbank
 • 14:30 I Alexander Zwart, Senior Product Manager Online Channels & Access van de Digitale Bank bij Rabobank
 • 15:15 I Pauze
 • 15:45 I Gaetan Mostin, Country Manager Benelux bij Zuora
 • 16:30 I Afsluiting
 • 16:45 I Drinks & Bites
 • 17:30 I Einde

Verder zullen er kort een aantal zeer inspirerende customer journey projecten met u worden gedeeld, krijgt u de gelegenheid (op basis van reservering) 1-op-1 met onze experts in outsourcing, high performance transformation, data science & artificial intelligence en data management van gedachten te wisselen. Uiteraard is er ook tijd in geruimd voor discussie en netwerken.

Doelgroep

Eindverantwoordelijken op gebied van Operations, ICT en Digitale dienstverlening in de financiële sector.

Aanmelden

De voertaal van deze summit is Engels. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Geef bij uw aanmelding in het ‘opmerkingenveld’ aan welke 1-op-1 expert sessie u wilt reserveren (outsourcing, high performance transformation, data science & artificial intelligence en data management). Aanmelding is geen garantie voor een toegangsbewijs. Quint Wellington Redwood houdt zich het recht voor aanmeldingen die niet tot de doelgroep behoren, te weigeren.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 30 november 2017

Inschrijven voor: 30 november 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Amerongen