Financial Risk Management Inhousedag

Bedrijf
Datum
17 oktober 2017
Inschrijven voor
12 oktober 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij een kwantitatief of financieel profiel en ben je geïnteresseerd in risicomanagement? Wil jij je carrière een vliegende start bezorgen in een stimulerende startersfunctie of met een inspirerende (afstudeer)stage? Meld je dan nu aan voor de Financial Risk Management Inhousedag op 17 oktober 2017 ons hoofdkantoor in Amstelveen!

Programma
De FRM Inhousedag is hét moment om op een informele manier onze cultuur te ervaren, sfeer te proeven en kennis te maken met KPMG en de collega’s van de afdeling. Tijdens deze dag dagen wij je graag uit met een case ontwikkeld door onze consultants. Een case waarbij je echt ervaart hoe het is om te werken bij Financial Risk Management en leert hoe wij impact maken bij de klant. Daarnaast zal er een presentatie, lunch en borrel zijn met natuurlijk de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze professionals. Ben jij een match met KPMG en specifiek Financial Risk Management? Kom er achter tijdens deze Inhousedag!

Voor wie 
Ben jij een ambitieuze masterstudent met een kwantitatieve of financiële oriëntatie (bijvoorbeeld Kwantitatieve Economie, Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde)? Heb je interesse in Consultancy en zie jij het werken aan complexe vraagstukken voor grote klanten als een uitdaging? Dan komen wij graag met je in contact! 

Inschrijven en meer informatie 
Meld je nu aan voor de Inhousedag op 17 oktober 2017! Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 12 oktober.
Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Lisanne Doevendans onze recruitment adviseur (+31206 562905). Zij helpt je uiteraard graag!

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 17 oktober 2017

Inschrijven voor: 12 oktober 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam