A.T. Kearney Strategy Day 2017

Bedrijf
Datum
03 oktober 2017
Inschrijven voor
25 september 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Pak je kans en ervaar hoe het is om bij A.T. Kearney te werken. Ontdek jouw rol binnen een team en leer te presteren onder druk middels een uitdagende case die past bij ons bedrijf!

Dit jaar vindt de geheel verzorgde inhousedag plaats op dinsdag 3 oktober.

De Case

Tijdens de dag werk je aan een inhoudelijke case op het gebied van strategy consultancy. Samen met je team onderzoek je wat 'de vraag achter de vraag' is, definieer je het probleem en ontwikkel je oplossingsrichtingen. Je wordt daarbij gecoacht en getraind door consultants en experts van A.T. Kearney. Als hoogtepunt ga je jouw advies presenteren.

AT Kearney Strategy Day 2017

Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Wij dagen je uit!

Je kunt jezelf nu inschrijven!

De selectieprocedure

Het aantal dat deel kan nemen aan de A.T. Kearney Strategy Day is niet ongelimiteerd. Omdat het aantal aanmeldingen ons maximum vaak sterk overschrijdt, wordt er een selectie gemaakt van de deelnemers. Dit gaat als volgt:

  1. Je meldt jezelf uiterlijk 25 september aan via deze website 
  2. De selectie wordt gemaakt op basis van je cv en overige aangeleverde documentatie.
  3. We laten je ruim voor het evenement (27 september) weten of je geselecteerd bent voor deelname aan de volledig verzorgde A.T. Kearney Strategy Day.

Het evenement

Tijdens de A.T. Kearney Strategy Day wordt alles volledig voor je verzorgd, inclusief ontbijt, diner en een borrel. Tijdens een presentatie maak je kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 03 oktober 2017

Inschrijven voor: 25 september 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam