PIM: Financiering van innovatieve ideeën mkb

Bedrijf
Datum
17 oktober 2017
Inschrijven voor
17 oktober 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Voor Noord-Hollandse ondernemers
Locatie
De Koepel, Oostvest 22, Haarlem
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Welke financieringsmogelijkheden zijn er voor jouw innovatieve idee? En hoe kun je als mkb-ondernemer circulair ondernemen? De antwoorden krijg je tijdens het evenement van het Programma Investeringsgereedheid Innovatief MKB (PIM) op 17 oktober in de Haarlemse Koepel. Dit event is ook meteen de officiële aftrap van PIM in de provincie Noord-Holland.

Met PIM investeert de provincie in een duurzaam, innovatief en gezond midden- en kleinbedrijf. Ondernemers die aanhaken bij het programma, krijgen maatwerkbegeleiding om (financiële) knelpunten weg te nemen en werken zo toe naar de juiste financiering voor hun bedrijf. Hiermee wil PIM de kapitaalmarkt transparanter maken, innovaties binnen het mkb stimuleren en de Noord-Hollandse economie versterken.

Reserveer in je agenda

Het evenement op dinsdagavond 17 oktober neemt mkb’ers mee in de financieringsmogelijkheden die er zijn om innovatieve ideeën te ontwikkelen tot werkende prototypes. Waarbij er speciale aandacht is voor de circulaire economie en circulair ondernemen. Er zit ook een feestelijk tintje aan deze avond. Want nadat de provincie en uitvoeringspartijen KplusV, HaarlemValley en ACE Venture Lab op 27 juni hun handtekeningen zetten onder het uitvoeringscontract voor PIM, vindt nu de officiële lancering van het programma plaats.

Alle innovatieve mkb-ondernemers uit Noord-Holland zijn welkom om het event mee te maken. Dus zet het moment (dinsdagavond 17 oktober 2017) en de locatie (de Koepel, Oostvest 22, Haarlem) alvast in je agenda. In elk geval aanwezig zijn: gedeputeerden Jaap Bond en Jack van der Hoek, Jan Feenstra van medeorganisator Rabobank Haarlem en Omstreken, Edwin Netjes (KplusV), Joost Reimert (ACE Venture Lab) en Valerie Vallenduuk (HaarlemValley).

Meer weten?

De ins en outs van dit evenement maken we binnenkort bekend. Nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden van PIM? Vraag er onze adviseur Edwin Netjes eens naar.

Event informatie

Bedrijf: KplusV

Datum: 17 oktober 2017

Inschrijven voor: 17 oktober 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Voor Noord-Hollandse ondernemers

Locatie: De Koepel, Oostvest 22, Haarlem