De Hollandse School van Strategierealisatie

Bedrijf
Datum
03 oktober 2017
Inschrijven voor
03 oktober 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
HR-directeuren en HR-managers
Locatie
Berenschot, Europalaan 40, Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

 

Omschrijving

Ontwikkelingen gaan zo snel dat organisaties hun strategie sneller dan ooit moeten aanpassen. Dit heeft ook impact op de HR component, die een steeds crucialere rol heeft in de strategieontwikkeling en -realisatie van organisaties. En die realisatie blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Daarbij zien we dat een groot deel van de veranderingen strandt, of slechts gedeeltelijk wordt geïmplementeerd. Waar gaat het mis? Om het antwoord hierop én de oplossingen te onderzoeken houdt Berenschot op dinsdag 3 oktober het HR-strategie event ‘De Hollandse school van strategierealisatie’.

Kosten

Deelname aan het HR-strategie event ‘De Hollandse School van Strategierealisatie' is gratis. Bij verhindering graag uiterlijk een week van tevoren afmelden, zodat mensen van de wachtlijst kunnen instromen.

Meer informatie

Tijdens dit event komen alle HR-gerelateerde onderdelen van strategierealisatie aan de orde. Van organisatieontwerp tot het veranderen van menselijk gedrag, en van HR strategie tot het bestendigen van de implementatie ervan. Aan het einde van de dag beschikt u zodoende over evidence-based en oplossingsgerichte handvatten om uw veranderingen vorm te geven.

Een deel van het HR-strategie event is plenair en een deel in break-out vorm, zodat u het onderwerp kunt kiezen dat het beste aansluit bij de situatie van uw organisatie. Onderwerpen zijn onder andere:

  • Organisational design
  • HR strategie
  • HR analytics
  • Agile vs. zelfsturing
  • Leiderschap
  • Talentmanagement
  • Assessment 2.0

Bijzonderheden

Het HR-strategie event ‘De Hollandse School van Strategierealisatie' is bedoeld voor HR-directeuren en HR-managers. Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers.

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 03 oktober 2017

Inschrijven voor: 03 oktober 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: HR-directeuren en HR-managers

Locatie: Berenschot, Europalaan 40, Utrecht