Madrid Business Experience

Bedrijf
Datum
15 november 2017
Inschrijven voor
05 november 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
studenten
Locatie
Spanje
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Save the date: de Madrid Business Experience van 15 tot en met 19 november! Met 30 studenten en een aantal KPMG’ers gaan we vijf dagen naar het hart van Spanje. Wil jij je carrière starten in accountancy? Dan wil je hier bij zijn! Je kunt je nu alvast aanmelden.

Het is net werken

De business experience draait om werken aan je persoonlijke ontwikkeling, een waardevol netwerk opbouwen en ervaren wat accountancy écht inhoudt. Samen met andere high potentials ontdek je in de internationale omgeving van Madrid hoe jouw mogelijkheden en eventuele toekomst er bij KPMG uit kan zien.

In de vorm van een uitdagende business case, trainingen en workshops leer je tijdens de vijfdaagse business course KPMG kennen. Je hoort het vaak: ‘Work hard, play hard’. Ook wij vinden dat. En dat vinden we niet alleen, we doen het ook echt. Daarom bezoek je de mooiste highlights van Madrid, geniet je van tongstrelende tapas en speciale cervezas en gooi je tijdens de late uurtjes van het Madrileense leven de voetjes los op de dansvloer. Het is net werken.

De business course

In een afwisselend en gevarieerd programma dagen we je uit jezelf naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor leer je het vak en jezelf echt goed kennen. Tegelijk een mooie kans om de KPMG-professionals te laten zien wat je in huis hebt.

Voor wie is de Madrid Business Experience?

Gedreven en betrokken talenten die in teamverband graag het beste van zichzelf laten zien. Laatste- en voorlaatstejaars high potentials met een universitaire studie Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance of Bedrijfskunde die affiniteit hebben met accountancy.

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan via het inschrijfformulier. Recruiters Kitty Martens of Arno van der Horst vertellen je graag meer over de business course of werken bij KPMG Audit.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 15 november 2017

Inschrijven voor: 05 november 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: studenten

Locatie: Spanje