IT Advisory Meet & Greet 2017

Bedrijf
Datum
06 oktober 2017
Inschrijven voor
29 september 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

omschrijving

Heb jij je pijlen gericht op IT en overweeg je na je afstuderen een functie als consultant? Kom dan op vrijdag 6 oktober 2017 naar de IT Advisory Meet & Greet! Dit is dé kans om op informele wijze te ontdekken hoe het is om je scriptie te schrijven of als consultant bij IT Advisory aan de slag te gaan.

KPMG IT Advisory 

KPMG IT Advisory (ITA) helpt toonaangevende organisaties het beste uit de beschikbare IT-technologieën te halen. ITA laat IT-investeringen renderen, past de nieuwste technologieën en IT-strategieën toe en tackelt veiligheidsrisico’s. Dit is slechts een greep uit de uiteenlopende uitdagingen waar ITA dagelijks aan werkt. ITA is onderdeel van de internationale praktijk en biedt een dynamische, veelzijdige werkomgeving met uitgebreide opleidingsmogelijkheden. 

Meet & Greet

De Meet & Greet vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. We starten om 14.00 uur met een ontvangst. Verder staat er een KPMG presentatie over IT Advisory, speeddates en een borrel op het programma. Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG consultants kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of IT Advisory en KPMG bij je passen.

Voor wie 

We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als consultant of een afstudeerscriptie bij KPMG schrijven.

Schrijf je nu in!

Heb je interesse om hier bij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via onderstaande 'aanmelden' button. Dit kan nog tot en met 29 september 2017. Uiterlijk 4 oktober 2017 hoor je of je bent uitgenodigd.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een stage of startersfunctie. Neem voor meer informatie contact op met Melissa Frens van KPMG Recruitment, +31 6 82075023.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 06 oktober 2017

Inschrijven voor: 29 september 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen