Evenement Audit Course IJsland 2017

Bedrijf
PwC
Datum
16 november 2017
Inschrijven voor
17 september 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Ijsland
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ga met ons mee op business course naar IJsland en ervaar in vier dagen hoe we met elkaar werken en omgaan bij PwC! Je bijt je met een team van collega-studenten vast in een audit case. Deze case gaat over een typisch IJslands bedrijf die in zijn soort één van de grootse ter wereld is! Maar tijdens de Audit Course toets je niet alleen je vakinhoudelijke kennis aan de praktijk. Er is ook alle gelegenheid om jezelf te laten zien en de PwC’ers en de andere studenten beter te leren kennen. Samen met de groep maak je kennis met de IJslandse cultuur, ontdek je de oneindig mooie landschappen, geniet je van heerlijke diners en bezoeken we hippe bars en clubs.

Wie ben je?

  • Studeer jij een masterstudent Accountancy of een wo-BSc-3-student Accounting & Control of volg jij de accountancy track binnen Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde?
  • Je bent een aanstormend talent en je hebt zin om PwC en je toekomstige accountancycollega’s goed te leren kennen
  • Je bent op zoek naar een afstudeerstage en/of startersfunctie 
  • Je bent nieuwsgierig en wilt meer leren over de auditpraktijk
  • Je bent een echte teamplayer die samenwerken leuk vindt
  • Je bent ondernemend en pro-actief

Solliciteer nu!

Spreekt het bovenstaande je aan? En wil je PwC en haar praktijk beter leren kennen? Solliciteer dan naar een plek voor de Audit Course IJsland.

We zien jouw cv en motivatiebrief (beide in de Nederlandse taal) graag tegemoet. Solliciteren kan vanaf maandag 21 augustus via de button ‘Solliciteren’. In je brief zien we graag je motivatie voor het accountancy vak en waarom jij met PwC meewilt op Audit Course. Je kunt solliciteren tot en met zondag 17 september en de deadline voor het assessment is woensdag 20 september. Hoe eerder je solliciteert, hoe eerder je aan de slag kunt met het assessment. Vervolgens maken wij een zorgvuldige selectie op basis van je motivatie, cv en assessment resultaten. Uiterlijk vrijdag 22 september laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor één van ons selectiedagen die plaatsvinden op 25, 26 of 28 september. Reserveer deze data alvast in je agenda.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 16 november 2017

Inschrijven voor: 17 september 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Ijsland