Gupta Strategists Business Course

Bedrijf
Datum
29 november 2017
Inschrijven voor
08 november 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op woensdag 29 en donderdag 30 november organiseert Gupta Strategists de business course ‘Maak jij goede gezondheidzorg voor iedereen in Oost-Afrika toegankelijk?’

Zorg is in Oost-Afrika totaal anders georganiseerd dan in Nederland. In Oost-Afrika zijn mensen zelden verzekerd, waardoor ze zorgkosten uit eigen zak moeten betalen. Vaak hebben ze daarbij hulp nodig van familie, vrienden of goede doelen. Een ander opvallend verschil: in Oost-Afrika betalen mensen hun zorg niet per bank of contant, maar via een sms-systeem met hun mobiele telefoon. 

PharmAccess is een organisatie die als doel heeft om goede gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk te maken. PharmAccess wil binnen enkele jaren de zorgmarkt in Oost-Afrika veranderen en zo de waarde van zorg verhogen. Als eerste stap maken zij gebruik van de sms-betalingen om patiënt, zorgverlener, en eventuele geldschieter meer inzicht te geven in de geleverde zorg. 

Tijdens de business course leer je hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. In kleine groepjes werk je samen met andere ambitieuze studenten onder begeleiding van consultants van Gupta Strategists aan advies aan PharmAccess. 

Aan het eind van de business course presenteer je jouw toekomstplan aan een jury van zorgbestuurders. ?

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course? Schrijf je dan uiterlijk in op woensdag 8 november via www.gupta-strategists.nl/business-course

De business course heeft een kleinschalig karakter met een beperkt aantal plaatsen om alle deelnemers goed te begeleiden en tot echte resultaten te komen. Daarom geldt een strenge selectieprocedure, we maken maandag 13 november de selectie bekend.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 29 november 2017

Inschrijven voor: 08 november 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Utrecht