Design Thinking

Bedrijf
YSE
Datum
07 juli 2017
Inschrijven voor
03 juli 2017
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten / Young Professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Disruptieve technologie, digitalisering, economische en sociaal politieke veranderingen maken van onze wereld een toenemend complex ecosysteem. Organisaties hebben hierin niet langer de luxe om aan de kant af te wachten en te kijken wat dit hen gaat brengen. De hoge snelheid van verandering vraagt om actie in het moment. Dit vraag om een geheel nieuwe mindset van hen die hier leidend willen zijn. STUDIO.WHY gelooft dat de doe mentaliteit van Design Thinking hierin een cruciale rol gaat vervullen.

Wij nodigen je van harte uit voor deze College Tour met als het thema Design Thinking. Het doel van deze sessie is om je de essentie van Design Thinking te laten beleven. Met een Design Project Zero doorlopen we in snelle stappen een volledige new business design cycle, van exploratie, idee generatie via prototyping naar testen. Het is een echte doe-workshop waarin je de essentie van Design Thinking gaat ervaren.

Ben jij geïnteresseerd in deze interessante en nieuwe werkwijze of wil je praktisch meer leren voor de dagelijkse praktijk? Meld je dan uiterlijk maandag 3 juli aan via onderstaand formulier.

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 07 juli 2017

Inschrijven voor: 03 juli 2017

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten / Young Professionals

Locatie: Baarn