Canal Parade 2017

Bedrijf
PwC
Datum
05 augustus 2017
Inschrijven voor
26 juni 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Derdejaars wo-bachelor- of masterstudent
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vaar 5 augustus 2017 mee tijdens de Canal Parade 2017
Bij PwC geloven we in de kracht van diversiteit en een bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn en talenten vooropstaan ongeacht afkomst, geslacht of geaardheid. Het belang hiervan onderstrepen we ook dit jaar weer met onze deelname aan de botenparade van Pride Amsterdam 2017. En jij kunt mee!

Wie ben je?

Ben jij een derdejaars wo-bachelor- of masterstudent en wil jij de informele en open sfeer van PwC zelf ervaren? Meld je dan nu aan en vaar zaterdag 5 augustus mee tijdens de Canal Parade 2017. We starten de dag met een korte introductie van PwC en stappen daarna aan boord van de PwC-boot om al swingend door de grachten van Amsterdam te gaan.

Hoe ziet het programma eruit? 

Be yourself. Be different.
‘In 2016 was de Canal Parade een groot succes’, vertelt Jolanda Lamse, Raad van Bestuurslid PwC. ‘Wij hebben honderdduizenden mensen laten zien hoe belangrijk we diversiteit vinden. We zijn trots dat we dit jaar weer mogen meedoen. Samen met onze Duitse collega’s laten we zien hoe divers onze organisatie is. De gevarieerde mix aan mensen met uiteenlopende achtergronden op onze boot draagt een heldere boodschap uit: Be yourself. Be different.'?

Meld je nu aan!

Wil je graag mee met PwC tijdens de Canal Parade 2017? Je kunt je individueel of in tweetallen aanmelden, als je (allebei) geïnteresseerd bent in PwC als werkgever. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel en in ieder geval vóór 26 juni aan.

Overtuig ons met jouw CV en korte motivatie waarom jij degene bent, die wij, eventueel samen
met je vriend(in), moeten meenemen naar dit event. Je hoort uiterlijk 30 juni of je
geselecteerd bent om met ons een onvergetelijke dag op de Canal Parade 2017 te beleven.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 05 augustus 2017

Inschrijven voor: 26 juni 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Derdejaars wo-bachelor- of masterstudent

Locatie: Amsterdam