Perfecte Vakantiebaan

Bedrijf
PwC
Datum
14 juli 2017
Inschrijven voor
13 juli 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Landelijk
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het einde van je studententijd komt in zicht. Weet jij al waar je straks graag aan de slag wilt? Zijn de studievakken die je leuk vindt, net zo leuk in de praktijk? Ervaar het tijdens WerkenbijPwC's Perfecte Vakantiebaan. Loop van 3 t/m 14 juli 2017 mee in de Tax-praktijk van jouw keuze en investeer je zo bewust in jouw toekomst!

Wie ben je?
Ben jij laatstejaars Bachelor- of Masterstudent Fiscale Economie, Fiscaal Recht, Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kom jij in aanmerking voor één van de 50 Perfecte Vakantiebanen.

Studeer je Fiscale Economie of Fiscaal Recht, dan kun je terecht bij de volgende adviespraktijken:
• Corporate Tax (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen)
• Indirect Tax (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht)
• People and Organisation Services (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht)
Let op: binnen deze vakgebieden kan je ook kiezen voor een specifiek team, te vinden via www.werkenbijpwc.nl/Over-PwC/Werkvelden/Tax-Human-Resource-Services/

Studeer je Fiscale Economie, dan kun je op de kantoren Amsterdam, Utrecht en Rotterdam ook terecht bij Tax, Reporting & Strategy en je bezighouden met: aangiftewerk, het oplossen van tax accounting vraagstukken, het controleren van de tax positie in jaarrekeningen, het implementeren van risk & compliance frameworks en het adviseren van klanten over horizontaal toezicht en hun financiële, fiscale en administratieve processen.

Studeer je Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kun je op Amsterdam, Rotterdam en Utrecht terecht bij Pensions, Actuarial & Insurance Services.

Hoe ziet je werk eruit?
Tijdens de Perfecte Vakantiebaan draai jij volledig mee in de praktijk van jouw keuze. Je krijgt een kijkje in de keuken, proeft de werksfeer en verricht opdrachten voor bestaande klantcases. Zo krijg je in twee weken een goed beeld van werken bij PwC en wij leren jou natuurlijk ook door en door kennen. Wie weet waar dat nog toe kan leiden...

In de twee weken dat je bij PwC aan de slag gaat, krijg je een eigen laptop en werkplek. Bovendien ontvang je salaris en sluit je de Perfecte Vakantiebaan feestelijk af met alle andere deelnemers.

Wat bieden we je?
We hebben 50 plekken, dus wees er snel bij. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan welk kantoor en welke afdeling je voorkeur heeft, dan houden we daar rekening mee.

Solliciteer nu!
De deadline om je in te schrijven voor de Perfecte Vakantiebaan is verstreken. Iedereen heeft een bericht vanuit ons ontvangen. Mocht je nog vragen hebben over de procedure of andere dingen rondom de Perfecte Vakantiebaan, dan kan je contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 14 juli 2017

Inschrijven voor: 13 juli 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Landelijk