Inhousedag Accountancy Groningen (HBO)

Bedrijf
PwC
Datum
01 juni 2017
Inschrijven voor
21 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Groningen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

PwC organiseert op 1 juni 2017 een inhousedag op ons kantoor in Groningen. Ontdekken of jij de accountant van de toekomst bent? Al je vragen stellen aan accountants van PwC? Kom kennis maken! 

Wie ben je?
Je bent een 2e, 3e en 4e jaars HBO Accountancy student. Je wilt je verdiepen in de werkzaamheden van een accountant en wilt graag sfeer proeven op ons kantoor in Groningen.

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden je volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en je carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze ‘purpose’, de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen. Wij willen waarde creëren voor onze klanten, onze mensen en de maatschappij.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de Inhousedag bij PwC ga je onder begeleiding van een PwC'er aan de slag met een uitdagende Accountancy Case! Tijdens deze case krijg je een realistisch beeld van de werkzaamheden bij PwC. Verder krijg je een rondleiding op kantoor en kan je al jouw vragen stellen! We sluiten de dag af met een gezellige borrel bij ons in de bar!

Meld je nu aan!
Wij kijken er naar uit om kennis te maken en zien je graag 1 juni 2017 op ons kantoor in Groningen. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 21 mei 2017. Op maandag  22 mei ontvang je reactie over deelname. Je kan je hier aanmelden door twee keer je CV te uploaden (motivatiebrief is niet nodig voor dit event). Heb je vragen over dit event of over werken bij PwC? Neem dan gerust contact op met mij:

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 01 juni 2017

Inschrijven voor: 21 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Groningen