Techniek op hakken

Bedrijf
PwC
Datum
01 juni 2017
Inschrijven voor
31 mei 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 1 juni 2017 zal de zevende editie van Techniek op Hakken plaatsvinden, georganiseerd door Integrand. Het evenement biedt technische- en bèta studentes de unieke kans om op een leuke en interactieve manier kennis te maken met PwC.

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. In Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Hoe ziet het programma eruit?
De collega's van PwC zijn de hele dag aanwezig en verzorgen o.a. een case en een presentatie. Ook zullen wij bij de speeddates aanwezig zijn en kan je bij ons aanschuiven tijdens de lunch of borrel. Genoeg mogelijkheden om met ons in contact te komen en wij met jou!

Meld je nu aan!
Aanmelden kan via de website van Techniek op Hakken (www.techniekophakken.nl) of via Integrand.

Mocht je helaas niet in de gelegenheid zijn om kennis met ons te maken tijdens Techniek op hakken, maar heb je wel interesse in PwC? Neem dan gerust contact met mij op.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 01 juni 2017

Inschrijven voor: 31 mei 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht