Inhousedag Audit & IT in Financial Services

Bedrijf
Datum
07 juni 2017
Inschrijven voor
31 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Omschrijving

Audit your way through IT
Is het jou opgevallen dat bedrijven binnen de financiële sector steeds meer veranderen in IT-driven organisaties? Ben jij klaar om ervaring op te doen bij de grootste spelers in de financiële sector en complexe audit vraagstukken op te lossen? Ben jij benieuwd welke rol thema’s als cyber security en cloud-computing spelen in de audit? Kom kennismaken met KPMG Financial Services en begeef je midden in het speelveld van audit, IT en data analyse! 

KPMG Financial Services
KPMG Financial Services bestaat uit 250 audit en 55 IT audit professionals die werken voor klanten in de financiële sector. Hiertoe behoren onder andere banken, verzekeraars en leasemaatschappijen. KPMG Financial Services bedient internationale en nationale organisaties met multidisciplinaire teams en gebruikt innovatieve methodes om aan te sluiten bij ontwikkelingen in de sector.

Programma
In een informele setting maak je op woensdag 7 juni 2016 vanaf 12.00uur kennis met de afdelingen Audit en IT Audit (ITA), Financial Services. Gedurende de middag, inclusief lunch, zal je interactief werken aan een uitdagende case. De dag wordt afgesloten met een borrel. Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG collega’s van beide afdelingen kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of KPMG bij je past.

Voor wie
Wij maken graag kennis met toekomstig talent dat interesse heeft in Audit en IT. Ben jij een ambitieuze bachelor- of masterstudent met een accountancy, financiële of technische achtergrond en ben jij geïnteresseerd in complexe vraagstukken? Schrijf je dan vóór 1 juni in.

Meer informatie
Schrijf je in voor de inhousedag via onderstaand inschrijfformulier, dit kan tot en met 31 mei. Uiterlijk 2 juni hoor je of je bent geselecteerd. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Charlotte Kosten via 020 6562938.  

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 07 juni 2017

Inschrijven voor: 31 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen