Het voorspellen van cashflow: mogelijk en noodzakelijk voor gerechtsdeurwaarders

Bedrijf
Datum
13 juni 2017
Inschrijven voor
12 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Woerden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De deurwaardersbranche is volop in beweging. De branche heeft te maken met veel veranderende wet- en regelgeving waarbij marges de laatste jaren behoorlijk onder druk zijn komen te staan. Het belang van goed cashflowmanagement is daarmee cruciaal geworden voor een gezonde bedrijfsvoering. Wilt u weten hoe u kunt zorgen voor een betere voorspelbaarheid van uw cashflow en hoe u de liquiditeit van uw praktijk kunt beïnvloeden? Dan wilt u deze bijeenkomst niet missen.

Wat kunt u verwachten?
Wilfred van der Lee en Adam Azulai van Grant Thornton zijn specialisten op het gebied van cashflowmanagement. Met hun kennis nemen zij u mee in een interactieve presentatie waarbij gekeken wordt naar cash analyses en de voorspelbaarheid van de cashflow.

Otto Kempkes ziet als branchespecialist incasso- en deurwaarderij interessante ontwikkelingen binnen de branche en het beroep van gerechtsdeurwaarder. Hij praat u hier graag over bij.

Voor wie?
De gerechtsdeurwaarder die verantwoordelijk is voor financiën, de financieel directeur en/of de controller die behoefte heeft aan meer controle op de ontwikkelingen in de cashflow.

Datum
Dinsdag 13 juni 2017

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Het voorspellen van cashflow: mogelijk en noodzakelijk
               voor gerechtsdeurwaarders!
17.30 uur Borrel

Locatie
Grant ThorntonMiddellandse Zee 15A, 3e etage
3446 CG Woerden

Aanmelden
Meld u via onderstaand formulier kosteloos aan voor deze bijeenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per email.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 13 juni 2017

Inschrijven voor: 12 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Woerden