Het voorspellen van cashflow: mogelijk en noodzakelijk voor gerechtsdeurwaarders

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 13 juni 2017

Inschrijven voor: 12 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Woerden

Bedrijf: Grant Thornton

Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De deurwaardersbranche is volop in beweging. De branche heeft te maken met veel veranderende wet- en regelgeving waarbij marges de laatste jaren behoorlijk onder druk zijn komen te staan. Het belang van goed cashflowmanagement is daarmee cruciaal geworden voor een gezonde bedrijfsvoering. Wilt u weten hoe u kunt zorgen voor een betere voorspelbaarheid van uw cashflow en hoe u de liquiditeit van uw praktijk kunt beïnvloeden? Dan wilt u deze bijeenkomst niet missen.

Wat kunt u verwachten?
Wilfred van der Lee en Adam Azulai van Grant Thornton zijn specialisten op het gebied van cashflowmanagement. Met hun kennis nemen zij u mee in een interactieve presentatie waarbij gekeken wordt naar cash analyses en de voorspelbaarheid van de cashflow.

Otto Kempkes ziet als branchespecialist incasso- en deurwaarderij interessante ontwikkelingen binnen de branche en het beroep van gerechtsdeurwaarder. Hij praat u hier graag over bij.

Voor wie?
De gerechtsdeurwaarder die verantwoordelijk is voor financiën, de financieel directeur en/of de controller die behoefte heeft aan meer controle op de ontwikkelingen in de cashflow.

Datum
Dinsdag 13 juni 2017

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Het voorspellen van cashflow: mogelijk en noodzakelijk
               voor gerechtsdeurwaarders!
17.30 uur Borrel

Locatie
Grant ThorntonMiddellandse Zee 15A, 3e etage
3446 CG Woerden

Aanmelden
Meld u via onderstaand formulier kosteloos aan voor deze bijeenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per email.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 13 juni 2017

Inschrijven voor: 12 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Woerden

Events