Kennissessie blockchain

Bedrijf
Datum
13 juni 2017
Inschrijven voor
12 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Datum
Tijd: 15:00 tot Locatie: Berenschot, Europalaan 40, Utrecht

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de kennissessie.

Omschrijving
Berenschot en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) organiseren samen een kennissessie over het thema blockchain.

Meer informatie
Blockchain-technologie wordt vaak neergezet als de toekomst van de ICT en is een trending topic. Steeds meer organisaties in zowel de publieke als de private sector onderzoeken de mogelijkheden die deze technologie hun biedt. Sommige starten pilots of proeven, andere lezen zich in en vragen zich af hoe blockchain hen kan helpen hun processen te vernieuwen.

Eén ding is zeker: blockchain is disruptief en kan grote gevolgen hebben voor de inrichting van uw organisatie, processen en informatievoorziening. Maar wat is blockchain nu precies en wat kunt u ermee? Door middel van de kennissessie willen wij die vragen beantwoorden en onze ervaringen met u delen.

De interactieve sessie is bedoeld voor bestuurders, managers, architecten en/of beleidsmedewerkers. Een aantal sprekers gaat in op de technologie achter blockchain en de toepassingsgebieden ervan aan de hand van een concrete casus. Verder bespreken we elkaars bevindingen en ervaringen. De kennissessie eindigt met een korte borrel om elkaar beter te leren kennen.

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 13 juni 2017

Inschrijven voor: 12 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht