Rondetafel: Agile & Continuous Delivery - 20 juni

Bedrijf
Datum
20 juni 2017
Inschrijven voor
19 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Risk & Compliance professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rondetafel: Agile & Continuous Delivery
Dit jaar neemt Varrlyn u mee in de wereld van Agile en Continuous Delivery binnen de dealingroom. Inmiddels is evident dat deze veel meer zijn dan vluchtige buzz words. Voor organisaties als Spotify, Netflix en Google ligt dit zelfs aan de basis van hun succes.

Wij geven een kijkje achter de coulissen van een onze klanten, een vooraanstaande Nederlandse bank, die op dit gebied al snel een leading rol binnen financial services in Nederland veroverde. Deze organisatie realiseerde zich dat zij veel sneller moest kunnen inspringen op veranderingen in de markt en heeft sinds drie jaar het roer drastisch omgegooid en de Agile manier van werken organisatie-breed ingevoerd.Ter lering en vermaak laten wij zien hoe deze benadering de dealing room positief opschudt. Continuous Delivery is here to stay!

Philip van den Emster, Partner bij VarrlynDe rondetafelsessie zal worden verzorgd door Varrlyn Partner Philip van den Emster, die meer dan 10 jaar actief is als senior business analist en project manager binnen de financiële sector. Momenteel werkt Philip aan meerdere vendor applicatie gerelateerde projecten bij een internationale bank. Daarvoor heeft hij met succes implementatie, integratie en migratieprojecten uitgevoerd binnen het domein van financial markets.

Compliance & Risk Congres
De rondetafelsessie is een programmaonderdeel van het Compliance & Risk Congres 2017 – 20 juni in het Media Plaza van Jaarbeurs Utrecht. Het evenement brengt alle belangrijke spelers uit het vakgebied samen, van disruptors tot aan compliance- en risk deskundigen en toezichthouders. Een uitgelezen kans om extra inzicht te krijgen door de ervaring en expertise van professionals in de branche.

Voor inschrijfmogelijkheden voor het Compliance & Risk Congres, zie hier.

Event informatie

Bedrijf: Varrlyn

Datum: 20 juni 2017

Inschrijven voor: 19 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Risk & Compliance professionals

Locatie: Utrecht