Meet Magnitude Middag

Bedrijf
Datum
07 juli 2017
Inschrijven voor
05 juli 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO studenten in de laatste fase van hun (BA of MA) studie of net afgestudeerd
Locatie
Zeist
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meet Magnitude Middag- Vrijdag 7 juli 2017
Wil jij weten hoe het is om in consulting te werken of stage te lopen? Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat we doen? Ben jij (bijna) afgestudeerd of zit je in het laatste halfjaar van je bachelor? En ben je op zoek naar een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen? Kom dan 7 juli naar de Meet Magnitude Middag in ons kantoor in Zeist.

Om te ervaren hoe het is om als consultant opdrachtgevers te helpen met voor hen belangrijke vraagstukken ga je samen met onze consultants aan de slag met een uitdagende case uit onze adviespraktijk. Uiteraard vertellen we je daarnaast meer over de opdrachten die we doen en hoe het is om bij Magnitude Consulting te werken. Ook leren we jou graag beter kennen en vragen je daarom om je op een leuke wijze voor te stellen. De Meet Magnitude Middag begint om 13.00 uur. We sluiten de middag rond 17.30 uur af met een gezellige borrel in onze kantoorvilla, waar je nog meer collega’s ontmoet en de sfeer bij ons op kantoor kunt proeven. 

Aanmelden

Ben jij enthousiast om deel te nemen aan deze middag? Geef je op door een e-mail met korte motivatie en je CV te sturen naar hrm@magnitude.nl, met als onderwerp Meet Magnitude Middag. We zien graag jouw reactie voor 5 juli a.s. tegemoet. Deze middagen zijn snel vol, wacht dus niet te lang! Indien je wordt uitgenodigd ontvang je een bevestiging van je deelname.

Maak kennis met Magnitude Consulting

Meer informatie?

Werken bij Magnitude ConsultingOf neem contact op met Saskia Doosje
Telefoon: 030-6934700
E-mail: hrm@magnitude.nl

Event informatie

Bedrijf: Magnitude Consulting

Datum: 07 juli 2017

Inschrijven voor: 05 juli 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO studenten in de laatste fase van hun (BA of MA) studie of net afgestudeerd

Locatie: Zeist