Summer Strategy Day 2017

Bedrijf
Datum
15 juni 2017
Inschrijven voor
05 juni 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bezoek een van de Strategy Days van A.T. Kearney voor een exclusieve kijk in de wereld van consulting en van de mensen achter het advieswerk. In een markt die nog altijd gedomineerd wordt door voorverpakte antwoorden en oplossingen, onderscheidt A.T. Kearney zich door zijn mensen de vrijheid te geven echte ‘problem solvers’ te zijn en om maatwerkoplossingen te ontwikkelen, die aansluiten op de behoeften van onze klanten.

De volgende Summer Strategy Day vindt plaats op 15 juni 2017. Kijk hieronder hoe jij je kunt inschrijven.

A.T. Kearney organiseert ieder jaar een aantal Strategy Days op zijn kantoor in Amsterdam om topstudenten in de laatste fase van hun studie waardevolle inzichten te bieden in de wereld van strategy consulting. Onder begeleiding van onze consultants zul je in teamverband een strategie ontwikkelen voor een grote multinational. Tijdens deze opgave zul je voor uitdagingen komen te staan waar consultants dagelijks mee te maken krijgen. Daarnaast krijg je voldoende kansen om vragen te stellen en de aanwezige consultants te ontmoeten – van ervaren partners tot recent gestarte business analysts.

AT Kearney Strategy Day

Schrijf je nu in voor onze Summer Strategy Day op 15 juni
Heb jij uitstekende academische resultaten behaald, ben je een teamplayer en beschik je over de creatieve mindset die nodig is om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor complexe vraagstukken? Schrijf je dan in voor de volgende Strategy Day. Graag ontvangen we jouw inschrijving uiterlijk maandag 5 juni via een e-mail naar Recruitment.Amsterdam@atkearney.com, met daarin in ieder geval het volgende:

  • Een korte motivatie in de tekst van de e-mail
  • Jouw CV
  • Cijferlijst WO
  • Cijferlijst VWO

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruitment afdeling via telefoonnummer +31 651194905, of een e-mail sturen aan Alinde Middel. We kijken uit naar jouw inschrijving!

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 15 juni 2017

Inschrijven voor: 05 juni 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam