Wake Up! 2017: What is really next?

Bedrijf
Datum
22 juni 2017
Inschrijven voor
21 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
IJmuiden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 22 juni is alweer de 11e Finext Wake Up! Dit jaar duiken wij de toekomst in. Hoe ziet onze wereld eruit over twintig jaar? Niemand heeft daar het antwoord op. Blockchain, bitcoins en sharing economy worden gezien als ‘next’, maar dit bestaat toch allemaal al? Wij willen deze dag een stapje verder gaan en onderzoeken: What is really next in Business transformation? Is jouw bedrijf de V&D van vandaag of de Coolblue van morgen?

Locatie
Op donderdag 22 juni verlaten wij voor even de bestaande wereld. Een geïsoleerde plek waar we de toekomst kunnen proberen: een eiland. De 11e editie van de Wake Up! vindt plaats op Fort IJmuiden. Een bijzondere locatie die voor één dag wordt omgedoopt tot Fort Futura.

Wanneer?
Datum: Donderdag 22 juni 2017
Tijd:     13.00 – 20.00 uur.

Sprekers
We halen op 22 juni Silicon Valley voor een dag naar Nederland! Martin Ford, schrijver van ‘Rise of the Robots: Technology and the Threat of a Jobless Future’ is onze hoofdspreker. Bestaat jouw baan over 20 jaar nog wel? Hoe ziet deze er dan uit? En welke nieuwe banen worden er gecreëerd?

Naast Martin Ford geven onder andere de volgende sprekers je handvatten voor de toekomst:

 • Lodewijk Lockefeer
  Lodewijk, regional Finance Director Europe bij Heineken, breekt een lans voor de onderzoekende financial. Rapporteren alleen is niet meer voldoende, een goede financial komt als een journalist regelmatig met scopes. Wat is zijn kijk op de toekomst van ‘Business Transformation’?
 • Anje-Marijcke van Boxtel
  Welke inspiratie neem je mee uit de adviezen van Anje-Marijcke als mental coach van ‘Team Brunel’, dat in 2015 meedeed aan de Volvo Ocean Race? Vandaag de dag werkt Anje-Marijcke vanuit talenten en drijfveren van medewerkers en leiders om high performing teams te creëren.
 • Paul Iske
  Hoe kun je als organisatie Innovaties & Business Transformation slim benaderen? Paul put uit zijn ervaringen bij Shell, Universiteit Maastricht en het Instituut voor Briljante mislukkingen. Briljant mislukken: het overkomt velen. Maar de meeste onderzoekers houden hun ervaringen liever binnenskamers. Uit gene, schaamte en angst. Het is de missie van Paul om daarin verandering te brengen.
 • Willemijn Peters
  Het afgelopen jaar heeft het team van de TU delft de prestigieuze Hyperloop competitie van Elon Musk gewonnen. Willemijn,  Lead levitation & Braking, komt vertellen over haar ervaringen tijdens deze competitie en hoe wij binnen 10 jaar allemaal met de snelheid van het geluid naar ons werk gaan.  team van de TU delft heeft de prestigieuze Hyperloop competitie van Elon Musk gewonnen. Willemijn, Lead levitation & Braking, komt vertellen hoe wij binnen 10 jaar allemaal met de snelheid van het geluid naar ons werk gaan.

Geïnteresseerd?
Wil je zeker zijn van een plaats? Meld je hier meteen aan.

Netwerk
Een goed event zet je niet alleen neer. We zijn dan ook trots dat we samen met de volgende bedrijven uit ons netwerk de Wake Up! weer mogelijk kunnen maken!

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 22 juni 2017

Inschrijven voor: 21 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: IJmuiden