OneStream Close Up

Bedrijf
Datum
10 mei 2017
Inschrijven voor
09 mei 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 10 mei organiseren we de eerste OneStream Close Up van 2017. In vorige edities deelden onder andere materie-deskundigen van Talpa, Flowtraders en Terberg hun ervaringen.

De komende editie delen we onder meer het verhaal van Beate Uhse. We laten zien hoe deze toonaangevende internationale speler OneStream inzet om grip te houden op de financiele informatie en zo in staat is om beter te anticiperen op continue veranderende marktomstandigheden. OneStream neemt ons mee in de nieuwste functionaliteiten in het geintegreerde platform voor consolidatie, budgetering & forecasting en reporting. Daarnaast komen onderwerpen als account reconciliatie en disclosure management uitgebreid aan bod.

Na de plenaire presentaties is er gelegenheid om te netwerken en met experts te sparren over de nieuwste ontwikkelingen en geven ze je tips rondom OneStream. Wij zorgen voor een goede kop koffie & lekkere broodjes zodat we gezamenlijk de dag goed kunnen beginnen!

Details 
Datum: woensdag 10 mei
Tijdstip: 09:00 uur tot en met 12:00 uur
Locatie: De nieuwe poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam
Investering: kosteloos voor genodigden

PE punten 
Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Aanmelden 
Meld je nu hier aan. Het aantal plaatsen voor deze ochtend is beperkt. Alleen bij bevestiging van de aanmelding is je plaats gegarandeerd.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 10 mei 2017

Inschrijven voor: 09 mei 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amsterdam