Inhousedag

Bedrijf
Datum
15 juni 2017
Inschrijven voor
01 juni 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Jonge professionals, WO, 2 jaar werkervaring
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij een afgestudeerde academicus met minimaal 2 jaar werkervaring en vind jij vraagstukken rond privacy, datalekken en informatievraagstukken interessant? Dan heeft PBLQ een interessant informatiemanagement traineeship voor jou!

Voordat we met de werving van van de nieuwe lichting jonge informatieprofessionals van start gaan, willen we jou de gelegenheid geven om ons te leren kennen. Dat kan op onze inhousedag op donderdag 15 juni van 16.30 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur). We starten met een actuele case om je een beter beeld te geven van de vraagstukken die je tegenkomt op het gebied van informatiemanagement. Ook zijn onze huidige trainees, adviseurs en programmamanagers aanwezig, zodat ze al je vragen kunnen beantwoorden.

Wie is PBLQ?

Een adviesorganisatie voor verandervraagstukken in de informatiesamenleving. Wij willen bijdragen aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen. Je komt in dienst als jonge informatieprofessional. In die rol leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden.

Hoe ziet het traineeship eruit?

  • Gedurende twee jaar werk je in periodes van 6 tot 8 maanden vier dagen per week bij verschillende (publieke en semipublieke) opdrachtgevers. Denk aan ministeries, gemeenten en uitvoeringsorganisaties tot onderwijs- en zorginstellingen;
  • Bij deze opdrachten ga je aan de slag als projectmedewerker, adviseur, projectleider of onderzoeker;
  • Je leert hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden. Bij ons doe je vaardigheden en kennis op over de ingrijpende veranderingen die grote ICT-projecten met zich meebrengen;
  • Daarnaast volg je één dag in de week de Master of Public Information Management (MPIM). Deze NVAO geaccrediteerde Masteropleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Naast het werken en de opleiding volg je een stevig persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit competentiedagen, mentoring en intervisie.

"Op de inhousedag heb ik de sfeer bij PBLQ kunnen proeven en veel PBLQers uitgebreid kunnen spreken over de inhoud van het werk. Dit gaf mij de overtuiging om echt te solliciteren."
Jasper van Dam - Jonge Informatieprofessional

Meer informatie over het traineeship » 

Aan de slag als jonge informatieprofessional?

Je kunt aan het traineeship deelnemen als je over minimaal 2 jaar werkervaring beschikt en een academische master hebt afgerond. Je hoeft geen achtergrond in IT te hebben, maar wel interesse in informatiemanagement en nieuwe technologieën. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke sector.

Aanmelden voor de inhousedag

Ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship, voldoe je aan de criteria en wil je PBLQ beter leren kennen? Meld je dan (voor 1 juni) aan voor onze inhousedag op donderdag 15 juni door je CV op te sturen. Na 15 juni kun je direct solliciteren via deze site.

Event informatie

Bedrijf: PBLQ

Datum: 15 juni 2017

Inschrijven voor: 01 juni 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Jonge professionals, WO, 2 jaar werkervaring

Locatie: Den Haag