Financial Risk & Data Inhousedag

Bedrijf
PwC
Datum
17 mei 2017
Inschrijven voor
08 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met jouw kwantitatieve analyse het risicomanagement van een financiële instelling positief beïnvloeden?

Kom dan naar de Financial Risk & Data Inhousedag bij PwC!

Wie ben je?

Je bent een derdejaars wo-bachelor- of wo-masterstudent met een Finance, Econometrie of Technische achtergrond en duidelijke affiniteit met Financial Risk Management.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de Financial Risk & Data Inhousedag maak je kennis met mogelijke toekomstige collega’s van PwC vanuit verschillende disciplines. In ons eigen Data Lab ga je aan de slag met een casus en ontdek je wat jouw mogelijkheden zijn binnen onze Data Analytics en Risk & Compliance teams.

Wie zijn we? 

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. In Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De is bedoeld voor het werkveld Advisory waarin we klanten adviseren op de terreinen van organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Meld je nu aan!

Heb je interesse en wil jij aanwezig zijn bij onze Financial Risk & Data Inhousedag op woensdag 17 mei? Meld je dan uiterlijk op maandag 8 mei aan via de button ''aanmelden'' met je CV en korte motivatie . We zullen je uiterlijk vrijdag 12 mei voor 12:00 uur laten weten of je bent geselecteerd. Heb je vragen, bel of mail ons gerust!

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 17 mei 2017

Inschrijven voor: 08 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam