Risk Assurance inhousedag

Bedrijf
PwC
Datum
25 april 2017
Inschrijven voor
16 april 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als bijna afgestudeerd talent met een affiniteit voor IT wil je graag de opgedane kennis in de praktijk brengen. Je eerste baan komt langzaam maar zeker in zicht en wellicht heb jij je al georiënteerd op je volgende stap. Maar heb je ook een werkgever als PwC overwogen?

Wie ben je?

Zit jij in het laatste jaar van je bachelor of ben je bezig met je master en studeer je (Bedrijfs-)Economie, (Technische) Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatiekunde, Informatica, Econometrie of Wiskunde? Dan is deze inhousedag zeker iets voor jou!

Wie zijn we?

Binnen Risk Assurance houd jij je bezig met zowel het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen als de risicobeheersing van onze klanten. Je kijkt met een frisse blik naar processen, systemen en controles. Je focust daarbij op gebieden als IT-technologie, financiën, data-analyse, regelgeving, beveiliging van gegevens en privacy. Je speelt een belangrijke rol in het helpen van onze klanten bij het verminderen van risico’s en het verhogen van de kwaliteit van cultuur, processen en informatiesystemen die bijdragen aan hun strategische doelstellingen. Vanuit onze waarden werken we samen om de klantverwachting te overtreffen en vernieuwende oplossingen te brengen.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de Risk Assurance Inhousedag op kantoor Amsterdam ervaar je via een uitdagende case hoe het is om bij Risk Assurance te werken. Je maakt kennis met mogelijk toekomstige collega’s en kunt uitgebreid met hen sparren tijdens een afsluitend diner.

Het programma:

13:00u    Start inhousedag
13:30u    Stefan Verweij, Partner Risk Assurance, vertelt meer over de structuur en groei ambities van Risk Assurance
14:30u    Presentatie 'Our week in pictures'
15:00u    Een interactieve case waarin je jezelf beter leert kennen, maar ook de werkzaamheden van een Associate Risk Assurance
17:00u    Rondleiding door ons hoofdkantoor
17:30u    'Brutally honest questions & brutally honest answers'
18:30u    Afsluitend diner in het centrum van Amsterdam

Meld je nu aan!

Ben jij benieuwd wat PwC jou te bieden heeft? Kom dan naar onze Risk Assurance inhousedag en meld je uiterlijk zondag 16 april aan!

We hebben plek voor 25 enthousiastelingen, dus we maken een selectie uit de aanmeldingen. Kom je door de selectie, dan laten we je uiterlijk woensdag 19 april weten of je bent uitgenodigd voor de PwC inhousedag Risk Assurance. Je ontvangt vrijdag 21 april een mail met het definitieve programma en een routebeschrijving.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 25 april 2017

Inschrijven voor: 16 april 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam