Future skills: het nieuwe leren in organisaties

Bedrijf
Datum
31 maart 2017
Inschrijven voor
31 maart 2017
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Houten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bent u als organisatie klaar voor 2020? Zijn uw medewerkers klaar? Welke eisen worden in de toekomst gesteld aan mensen in organisaties? Het klassieke leren in trainingen volstaat niet meer en heeft een laag rendement van 10%. Leren van het dagelijkse werk is veel rendabeler, maar gaat niet vanzelf en vraagt om een nieuwe aanpak. Wat kun je daar als management aan doen zonder te veel in de weg te gaan lopen? Hoe stimuleer je een lerende organisatie? In deze workshop gaan we met elkaar aan de slag. We hebben twee organisatie die hun eigen praktijk van leren & ontwikkelen inbrengen en uiteraard brengen wij als Rijnconsult onze eigen ervaring ook in. En neem vooral uw eigen organisatie ontwikkelvraagstuk mee naar deze workshop.

Als voorbereiding op dit seminar, kunt u online het webinar bekijken dat op 22 maart heeft plaatsgevonden: https://www.youtube.com/watch?v=U25TagoRNg0&feature=youtu.be 

Praktisch

De bijeenkomsten zijn alle op vrijdagochtend, starten om 8:30 uur met ontbijt en eindigen om 12:30 uur, waarna u desgewenst gebruik kunt maken van een lunch. De locatie is in de omgeving van Houten en kan per seminar verschillen. De bijeenkomsten worden begeleid door adviseurs van Rijnconsult en op onderdelen worden sprekers uitgenodigd die praktijkvoorbeelden inbrengen.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martina Petrus, tel. 030 - 29 84 250 of martina.petrus@rijnconsult.nl.

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 31 maart 2017

Inschrijven voor: 31 maart 2017

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Houten