Tijd voor een nieuwe Tijd

Bedrijf
Datum
23 juni 2017
Inschrijven voor
23 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Houten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heeft de klassieke manier van hiërarchisch organiseren nog toekomst? Zijn we beter af met een holocratische benadering, zelfsturing, de bedoeling, netwerkorganisatie, Semco? Werken 20ste eeuwse oplossingen zoals KPI’s, beoordelingscycli, managers, business units nog steeds? Of moeten we op zoek naar alternatieven? Worden we allemaal jobhopper of free lancer, zoals inmiddels ruim 35% van de Amerikanen? Of ... is er nog geen beter antwoord dan de klassieke organisatie? Wat is zin en onzin? Hoe transformeer je? In deze bijeenkomst zetten we de nieuwste inzichten op een rij en gaan we in de op de vraag: 'Hoe pas ik het toe in mijn organisatie?'.

Praktisch

De bijeenkomsten zijn alle op vrijdagochtend, starten om 8:30 uur met ontbijt en eindigen om 12:30 uur, waarna u desgewenst gebruik kunt maken van een lunch. De locatie is in de omgeving van Houten en kan per seminar verschillen. De bijeenkomsten worden begeleid door adviseurs van Rijnconsult en op onderdelen worden sprekers uitgenodigd die praktijkvoorbeelden inbrengen.

Bijwonen?

Omdat dit seminar een groot succes was hebben wij besloten deze sessie nogmaals te organiseren op 23 juni. Klik hier om u aan te melden voor deze sessie van 23 juni.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martina Petrus, tel. 030 - 29 84 250 of martina.petrus@rijnconsult.nl.

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 23 juni 2017

Inschrijven voor: 23 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Houten