Technology Advisory lunch

Bedrijf
Datum
18 mei 2017
Inschrijven voor
10 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij technology minded? Speur jij blogs en technologiewebsites af om de laatste ontwikkelingen te volgen op het gebied van web-technologie, app development, Internet of Things, converged infrastructure of microservices?

Ben je nieuwsgierig naar wat KPMG doet op gebied van technologie en kom je graag informeel in contact met mogelijke toekomstige collega’s?

Voor ons is je goed voelen in een team net zo belangrijk als het uitvoeren van uitdagend werk! Daarom willen we jou graag de kans bieden om informeel kennis met ons te maken en vertellen je graag meer over wat wij allemaal doen op het gebied van technologie.
Tijdens onze informele lunch op 18 mei 2017 op ons kantoor in Amstelveen, laten wij aan de hand van echte klantcases zien wat werken bij Technology Advisory betekent.

Technology Advisory 
Technology Advisory (TA) bestaat uit een groep enthousiaste starters alsmede ervaren consultants welke de passie voor technologie delen. We helpen organisaties bij het verbeteren van de inzet van IT om de primaire bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat kan betekenen dat je bijvoorbeeld meewerkt aan het modeleren en optimaliseren van (complexe) bedrijfsprocessen of aan ontwikkeling van specifieke web-applicaties of apps. Ook kan het zijn dat je samen met een ervaren collega werkt aan de ontwikkeling van een Cloud decision framework of assessment uitvoert op de huidige inzet van IT. Dit is een kleine greep uit de vele diverse opdrachten welke wij voor grote organisaties uitvoeren.

Technology Advisory Lunch
De TA lunch vindt op 18 mei van 12:00 uur tot 14:00 uur plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de lunch zal er de mogelijkheid zijn om ons team, de werkzaamheden en jouw rol als consultant binnen TA te leren kennen. Door de aanwezigheid van KPMG consultants kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of Technology Advisory en KPMG bij je passen.

Voor wie 
We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als consultant of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven.

Schrijf je in
Heb je interesse om hier bij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Dat kan nog tot 10 Mei. Uiterlijk 12 mei hoor je of je bent uitgenodigd.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een stage of startersfunctie. Neem voor meer informatie contact op met Melissa Frens (Recruitment Adviseur), +31206567307.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 18 mei 2017

Inschrijven voor: 10 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen