Toekomststrategie voor cardiologie… hoe verbeter jij de hartzorg?

Bedrijf
Datum
11 mei 2017
Inschrijven voor
19 april 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 11 mei organiseert Gupta Strategists de business course ‘Toekomststrategie voor cardiologie… hoe verbeter jij de hartzorg?’

Het Alexia Ziekenhuis heeft EUR 10 miljoen innovatiebudget gekregen om de cardiologische zorg anders in te richten. Hoe kan het ziekenhuis dit bedrag zo goed mogelijk besteden? Kan het ziekenhuis voorlopen in de trend om zorg vanuit het ziekenhuis naar huis te verplaatsen? Of moeten ze zich juist richten op de complexe ziekenhuiszorg? Ze vragen jou om advies.

Tijdens de business course leer je hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. In kleine groepjes werk je samen met andere ambitieuze studenten onder begeleiding van consultants van Gupta Strategists aan een radicaal andere inrichting van de cardiologische zorg.

Aan het eind van de dag presenteer je jouw toekomstplan aan een jury van zorgbestuurders. Tijdens het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons hele team. Bedenkt jouw team een nieuwe inrichting van de cardiologische zorg die de markt op zijn kop gaat zetten?

Schrijf je in door je CV, cijferlijsten van VWO en universiteit en een korte motivatie te sturen naar Ankie Kerstens (Ankie.Kerstens@gupta.nl) Inschrijven is mogelijk t/m 19 april 2017.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 11 mei 2017

Inschrijven voor: 19 april 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam