A.T. Kearney Strategy Challenge 2017

Bedrijf
Datum
15 november 2017
Inschrijven voor
19 oktober 2017
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dit is jouw kans om werken bij A.T. Kearney te ervaren. Ontdek jouw rol binnen een team, voel hoe het is om onder druk te presteren en waarmee je invloed kunt uitoefenen op een maatschappelijk relevant onderwerp: de Hartstichting. 

Dit jaar vindt de geheel verzorgde driedaagse business course plaats op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 november. 

De Case

Tijdens de drie daagse Challenge onderzoek je met jouw team wat ‘de vraag achter de vraag’ is, definieer je het probleem en ontwikkel je oplossingsrichtingen. Je wordt daarbij gecoacht en getraind door consultants en experts van A.T. Kearney. Als hoogtepunt ga je jouw advies presenteren aan de CEO van de Hartstichting.

Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Wij dagen je uit! De inschrijvingstermijn start begin september en zal sluiten op 18 oktober.

De selectieprocedure

In totaal kunnen 24 studenten deelnemen aan de A.T. Kearney Strategy Challenge. Omdat het aantal aanmeldingen dit maximum vaak sterk overschrijdt, wordt er een selectie gemaakt van de deelnemers. Dit gaat als volgt:

  1. Je meldt je aan via deze website 
  2. De voorselectie wordt gemaakt op basis van je cv en overige aangeleverde documentatie.
  3. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een interview en casegesprek met één van onze strategyconsultants. Uiterlijk 19 oktober krijg je hierover bericht. De gesprekken vinden plaats op 20, 26 en 27 oktober op ons kantoor in Amsterdam.
  4. We laten je ruim voor het evenement (31 oktober) weten of je geselecteerd bent voor deelname aan de volledig verzorgde A.T. Kearney Strategy Challenge.

Het evenement

Tijdens de A.T. Kearney Strategy Challenge wordt alles volledig voor je verzorgd. Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens lunches, diners en spetterende avondprogramma’s. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Mocht je meer te weten willen komen over het event, ga dan naar http://www.strategychallenge.nl/nl/ of neem contact op met Alinde Middel via alinde.middel@atkearney.com. 

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 15 november 2017

Inschrijven voor: 19 oktober 2017

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten

Locatie: Amsterdam