Digital Day

Bedrijf
YSE
Datum
12 april 2017
Inschrijven voor
05 april 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij tech-savvy? En wil jij bijdragen aan digitale transformaties, innovaties en/of implementaties? Wil jij jouw skills niet alleen inzetten, maar ook verder ontwikkelen om zo impact te maken in organisaties? En wil je snel horen of je bij ons of bij één van onze opdrachtgevers aan de slag kan? Kom dan naar onze Digital Day op 12 april 2017!

Tijdens deze dag kun je kennismaken met ons Digital Traineeship, onze mensen en onze opdrachtgevers en kun jij ons laten zien wie jij bent. Dat doen we door pitches, cases en persoonlijke gesprekken. Wil jij bij ons aan de slag in het Digital traineeship en heb je ons daarvan gedurende de dag weten te overtuigen? Of ben je enthousiast geworden over één van onze opdrachtgevers en zij ook over jou? Dan kun je aan het einde van de dag met een contract van ons, of een aanbod van één van onze opdrachtgevers, naar huis gaan!

Wat bieden wij?

Dynamiek en afwisseling in werk en organisatie. Organisaties waarmee wij samenwerken zijn continu onderhevig aan snelle en grote veranderingen, zowel technisch als organisatorisch. Met jouw inbreng draag jij bij aan de waarde van technologische en/of digitale ontwikkelingen binnen de organisatie. Jij krijgt in onze opdrachten de kans om op hoog niveau mee te praten, impact te maken in deze verandering en je verantwoordelijkheid te pakken. Dat doe je binnen één van de volgende aandachtsgebieden: User experience & adaption, Product development & implementation, Digital transformation, Digital marketing of Innovation (AI, Blockchain, VR & AR, IoT, Big Data).

Talent Area: Naast je opdracht maak je onderdeel uit van het Digital Talent Area. Samen met alle Digital YSE’ers en het YSE management zet je dit traineeship op de kaart bij studenten en organisaties. Rollen die je hierin kan vervullen variëren van het organiseren van events, het geven van gastcolleges tot het voeren van netwerkgesprekken. Samen zorgen we ervoor dat het een succesvol traineeship is!

Training en coaching. Je besteedt 10% van je tijd aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen (o.a. Agile, Insights, communicatietrainingen, persoonlijke leiderschap), coaching/intervisie met andere YSE’ers en persoonlijke begeleiding van je peoplemanager.

Wat zoeken wij?

Jij :

  • Bent een Digital Native: jij beheerst digitale applicaties als geen ander en je past je moeiteloos aan op nieuwe ontwikkelingen.
  • Bent Tech-savvy: Je bent gek op gadgets, kijkt nu al uit naar het moment waarop jij via VR of AR films kan kijken, leest het nieuws via Blendle en Wired.com is jouw startpagina.
  • Hebt kennis van de laatste technologische ontwikkelingen en de trends die organisaties wendbaar maken.
  • Weet versnelling en verandering te brengen in bestaande organisaties;
  • Creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen de afdeling waar je werkt als naar buiten toe;
  • Grijpt kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen en kan je vinden in ons motto: ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd’.

Wil jij meedoen aan de Digital Day? Meld je dan uiterlijk 5 april aan door jouw cv en korte motivatie te uploaden via de website van YSE (www.yseprogram.com).

Voor meer informatie over deze dag kan je contact opnemen met Ebba Roessingh via recruitment@yseprogram.com of 088 40 40 460.

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 12 april 2017

Inschrijven voor: 05 april 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Baarn