Get to know IT Advisory Rotterdam

Bedrijf
Datum
29 maart 2017
Inschrijven voor
15 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij (bijna) klaar met je masterstudie en lijkt het je leuk je carrière te starten op een diverse en groeiende afdeling? Ben jij geïnteresseerd in uiteenlopende werkzaamheden van data management tot risico beheersing, van data analytics tot audit met een technische touch? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens de KPMG Get To Know IT Advisory Rotterdam drink op 29 maart kun jij ons en KPMG beter leren kennen. Op deze informatieve borrel kun je op informele wijze ontdekken hoe het is om bij ons te werken als consultant.

Wie zijn wij?
KPMG IT Advisory biedt dienstverlening op het gebied van IT audit en –advies aan (inter)nationale organisaties. KPMG IT Advisory is onderdeel van de wereldwijde KPMG Advisory praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. IT Advisory Rotterdam is een flexibele afdeling bestaande uit ruim 40 consultants met verschillende achtergronden waar innovatieve en uitdagende vraagstukken worden behandeld om advies te leveren welke toepasselijk is voor de moderne bedrijfsvoering. Het advies dat wij bieden omvat actuele werkgebieden zoals informatiebeveiliging, risicoanalyses, data analyses, IT Audit, data management, IT Governance en procesoptimalisaties. Wij zijn thuis in alle gangbare IT-systemen, en hebben in Rotterdam een specialistische unit voor SAP die landelijk werkt.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de Get To Know IT Advisory Rotterdam drink krijg je de kans om te ervaren hoe het is om bij KPMG te werken als consultant. We starten deze middag met een informatief onderdeel om jou een beeld te geven van onze dagelijkse werkzaamheden. Hierna ga je speeddaten met onze consultants, die hun ervaringen met jou delen, maar natuurlijk ook al jouw vragen over het werken bij KPMG kunnen beantwoorden. Als afsluiter organiseren we een borrel, waar je nog een praatje kunt maken met onze collega’s.

Voor wie?
Wij komen graag in contact met WO studenten of recent afgestudeerden met een achtergrond in (bedrijfs)economie, accountancy, (business) information management, (technische) bedrijfskunde of een andere technische WO studie. Daarnaast heb je affiniteit met ICT en interesse in bijvoorbeeld Data Management, IT risico vraagstukken of IT Audit.
Overweeg jij een startersfunctie als consultant waarbij je verschillende organisaties – soms in de regio, maar soms ook internationaal – ondersteunt bij compliance en data gerelateerde opdrachten? Meld je nu aan en Get To Know IT Advisory Rotterdam!

Meld je nu aan!
De Get To Know ITA Rotterdam drink vindt plaats op woensdagmiddag 29 maart op ons kantoor in Rotterdam vanaf 16.00uur. Aanmelden kan tot en met 15 maart. Je hoort uiterlijk 17 maart of je bent uitgenodigd.

Nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons dan gerust. Je kunt contact opnemen met Karlijn Smit van het KPMG Recruitment Centre via smit.karlijn@kpmg.nl of (020) 656 7702.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 29 maart 2017

Inschrijven voor: 15 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam