Young Talent Program Meet & Greet

Bedrijf
Datum
05 april 2017
Inschrijven voor
22 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken met het Young Talent Program: een uniek gecombineerd audit en advisory traineeship!
Op woensdagmiddag 5 april krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de Trainees van het Young Talent Program. Heb jij interesse in zowel audit als advisory? Schrijf je dan nu in voor de Meet & Greet. 
 
KPMG Young Talent Program
Met het Young Talent Program werk je op verschillende afdelingen aan complexe vraagstukken. Op projectbasis en in wisselende teams. Boeiend, gevarieerd en leerzaam. Dé manier om te ontdekken waar jouw talenten liggen, een groot netwerk op te bouwen en KPMG van binnenuit te leren kennen. Daardoor ben je straks breed inzetbaar.

Zijn wij op zoek naar jou?
Voor het Young Talent Program heb je een (bijna) afgeronde universitaire opleiding nodig. Bijvoorbeeld in de richting accountancy, finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of IT. Daarnaast verwachten we dat je een brede interesse hebt, goed kunt samenwerken, analytisch sterk bent en goed om kunt gaan met andere mensen.
 
Programma
De Meet & Greet vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de middag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG. Door middel van speeddates kun je de Trainees van het Young Talent Program de hemd van het lijf vragen. De Trainees vertellen je graag meer over de verschillende onderdelen van het Young Talent Program en de mogelijkheden voor jou. We eindigen de middag met een borrel om zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie
Wil je deze dynamische middag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op woensdag 22 maart in. Uiterlijk vrijdag 26 maart hoor je of je geselecteerd bent. Neem voor meer informatie contact op met Kitty Martens van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 8056.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 05 april 2017

Inschrijven voor: 22 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen