Financial Risk Management Inhousedag

Bedrijf
Datum
02 mei 2017
Inschrijven voor
24 april 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij een kwantitatief of financieel profiel en interesse in risicomanagement? Wil jij je carrière een vliegende start bezorgen in een stimulerende startersfunctie of met een inspirerende (afstudeer)stage? Meld je dan nu aan voor de Financial Risk Management Inhousedag op 2 mei 2017! Deze dag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen.

Programma

Dit event is dé kans om op een informele manier kennis te maken met KPMG en onze cultuur. Tijdens deze dag dagen we je graag uit met een case ontwikkeld door onze consultants. Een case waarbij je echt ervaart hoe het is om te werken bij Financial Risk management en leert hoe wij impact maken bij de klant. Daarnaast houden we een presentatie, een lunch en een borrel, met natuurlijk de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan onze professionals. Ben jij een match met KPMG en specifiek met Financial Risk Management? Kom erachter tijdens deze inhousedag!

Voor wie

Ben jij een ambitieuze masterstudent met een kwantitatieve of financiële oriëntatie (bijvoorbeeld Kwantitatieve Economie, Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) met interesse in Consultancy? En zie jij het werken aan complexe vraagstukken voor grote klanten als een uitdaging? Dan komen wij graag met je in contact.

Inschrijven en meer informatie

Meld je nu aan voor de inhousedag op 2 mei 2017. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 24 april.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Melissa Frens van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7307.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 02 mei 2017

Inschrijven voor: 24 april 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen