Strategic Consulting Inhousedag

Bedrijf
Datum
11 mei 2017
Inschrijven voor
07 mei 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij strategisch en analytisch ingesteld én heb je diepgaande interesse voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, investment managers, vastgoed vermogensbeheerders en/of vastgoed ontwikkelaars? Meld je dan nu aan voor een kennismaking op donderdag 11 mei 2017 met de afdeling Strategic Consulting voor de Financial Services Sector van KPMG.

KPMG Financial Services Sector

Als consultant ben je bezig met het adviseren van klanten in de financiële sector bij vraagstukken op het gebied van strategie, governance, organisatie-inrichting, procesoptimalisatie en implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast help je concreet mee bij het maken van strategische keuzes, aanpassingen in de organisatiestructuur, verbeteren en versnellen van processen, in kaart brengen en besparen van kosten en het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen. Je bent op allerlei niveaus betrokken in de veelzijdige financiële sector. Samen met collega's werk je mee aan het creëren van een zo goed mogelijk beeld van de huidige situatie en de verbetermogelijkheden. Je doet concrete aanbevelingen en begeleidt de uitvoering daarvan.

Kennismaking

Om een beter beeld te krijgen van Financial Services openen we graag de deuren voor jou! Op een informele manier kan je kennis maken met de collega’s van Financial Services en krijg je de gelegenheid om meer te weten te komen over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor Financial Services hebben gekozen. De kennismaking begint om 16.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

Voor wie

We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met banken, verzekeraars, pensioenfondsen, investment managers, vastgoed vermogensbeheerders en/of vastgoed ontwikkelaars en op korte termijn opzoek zijn naar een functie als consultant.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk zondag 7 mei 2017 in via het inschrijfformulier. Maandag 8 mei 2017 hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een (afstudeer)stage. Neem voor meer informatie contact op met Joost Brunninkhuis van het KPMG Recruitment Centre.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 11 mei 2017

Inschrijven voor: 07 mei 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen