Meet Magnitude Middag

Bedrijf
Datum
31 maart 2017
Inschrijven voor
31 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Zeist
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij weten hoe het is om in consulting te werken of stage te lopen? Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat we doen? Ben jij (bijna) afgestudeerd of zit je in het laatste halfjaar van je bachelor? En ben je op zoek naar een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen? Kom dan 31 maart naar de Meet Magnitude Middag in ons kantoor in Zeist. 

Meet Magnitude Middag

Om te ervaren hoe het is om als consultant opdrachtgevers te helpen met voor hen belangrijke vraagstukken ga je samen met onze consultants aan de slag met een uitdagende case uit onze adviespraktijk. Uiteraard vertellen we je daarnaast meer over de opdrachten die we doen en hoe het is om bij Magnitude Consulting te werken. Ook leren we jou graag beter kennen en vragen je daarom om je op een leuke wijze voor te stellen. De Meet Magnitude Middag begint om 13.00 uur. We sluiten de middag rond 17.30 uur af met een gezellige borrel in onze kantoorvilla, waar je nog meer collega’s ontmoet en de sfeer bij ons op kantoor kunt proeven.

Aanmelden

Ben jij enthousiast om deel te nemen aan deze middag? Geef je op door een e-mail met korte motivatie en je CV te sturen naar hrm@magnitude.nl, met als onderwerp Meet Magnitude Middag. We zien graag jouw reactie voor 30 maart a.s. tegemoet. Deze middagen zijn snel vol, wacht dus niet te lang! Indien je wordt uitgenodigd ontvang je uiterlijk 30 maart een bevestiging van je deelname.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Meet Magnitude Consulting middag. Bekijk dan de volgende ervaringen van deelnemers:
- Inhousedag van Magnitude Consulting maakt impact op studenten
- Studenten enthousiast over inhousedag bij Magnitude Consulting
- Terugblik van de Meet Magnitude Middag

Bekijk ook op Facebookhet verslag van de vorige Meet Magnitude Middag van oktober 2016.

Of neem contact op met Saskia Doosje
Telefoon: 030-6934700
E-mail: hrm@magnitude.nl

Event informatie

Bedrijf: Magnitude Consulting

Datum: 31 maart 2017

Inschrijven voor: 31 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Zeist