Organiseren op basis van gedeelde waarden

Bedrijf
Datum
09 februari 2017
Inschrijven voor
08 februari 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Den Haag
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Open keukensessie: organiseren op basis van gedeelde waarden
In deze open keukensessie gaan wij met de deelnemers in gesprek over de wijze waarop je vanuit gedeelde waarden kan organiseren in plaats vanuit regels en procedures. Deelnemers krijgen concrete handvatten om hier in de eigen organisatie mee aan de slag te gaan. Vertrekpunt vormt de manier waarop Finext is georganiseerd met zelfsturende teams, de onderliggende organisatieprincipes en bijbehorende dilemma’s.

De 120 Finexters zijn al sinds 1999 waardengedreven georganiseerd, waarbij iedereen gelijkwaardig is, zelf zijn salaris bepaalt en er geen bazen zijn. Daarmee is Finext één van Nederlands bekendste ‘Semco Style / Agile-organisaties’. Daarnaast hebben wij een jarenlange ervaring met het op weg helpen van andere organisaties met waardengedreven organiseren. Finext is hierom regelmatig terug te vinden in de media en wij spreken regelmatig op diverse congressen over Sociale Innovatie.

Programma

  • Kennismaken aan onze bar en rondleiding

  • Waardengedreven organiseren bij Finext

  • Liever gedeeld leiderschap dan bazen

  • Weerbarstige organisatieprincipes en vervelende dilemma’s

  • Gaaf, dat willen wij ook! Hoe beginnen wij?

In het programma komt ook ‘organiseren vanuit de bedoeling’ aan bod, alsmede de zin en onzin van methodieken zoals de Semco Style van organiseren, Agile/Scrum, Holacratie en de cellenstructuur van BSO.
Tenslotte: wij realiseren ons dat deze open keukensessie een hele nieuwe wereld kan openen en soms als (te) extreem kan worden ervaren. Ons advies: laat je vooral verrassen en inspireren om je eigen weg te vinden in waardengedreven organiseren.

De facilitator
Alexander Berkhoff werkt meer dan 10 jaar bij Finext en spreekt tevens uit zijn ervaringen als teamcoach- en -trainer bij de begeleiding van andere organisaties naar waardengedreven organiseren. Meer informatie over hem vind je hier

Datum & Locatie
Datum: 9 februari 2017 van 09.30 tot 13.00
Locatie: Binck36, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag
Parkeren kan op eigen terrein.
Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier! Per open keukensessie zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar.

Deelname aan de open keukensessie bedraagt € 235 ,- exclusief BTW. Voor relaties van Finext is dit evenement kosteloos. Hiervoor is een speciale kortingscode beschikbaar.

Naast de open keukensessies organiseren wij ook geregeld inspiratie bijeenkomsten en trainingen voor 1 – 100 deelnemers.
Voor meer informatie neem direct contact op met Stefan Reijgersberg

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 09 februari 2017

Inschrijven voor: 08 februari 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Den Haag