Evenement Eat, Meet & Greet Accountancy

Bedrijf
PwC
Datum
15 februari 2017
Inschrijven voor
12 februari 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je op een kleinschalige manier kennismaken en binnen twee uur veel te weten komen over werken bij PwC en zelf de werksfeer ervaren? Kom dan op 15 februari naar Eat, Meet & Greet Accountancy op ons kantoor in Utrecht.

Wie ben je?
Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars student Accountancy (HBO of WO) en wilt graag kennismaken met PwC!

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden je volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en je carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze ‘purpose’, de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen. Wij willen waarde creëren voor onze klanten, onze mensen en de maatschappij.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de Eat, Meet & Greet kun je al je vragen stellen aan onze recruiters en accountants: over werkzaamheden, stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en werksfeer bijvoorbeeld. In het kort het programma: 

12.00 uur Ontvangst op kantoor
12.15 uur Lunch in bedrijfskantine
13.30 uur Rondleiding kantoor
14.00 uur Einde Eat, Meet & Greet

Meld je nu aan!
De Eat, Meet & Greet vindt op woensdag 15 februari plaats op kantoor Utrecht. 

Wil je deelnemen en val je binnen de doelgroep? Meld je dan direct aan, maar in ieder geval uiterlijk op zondag 12 februari aan via de button 'aanmelden'. Na aanmelding ontvangje van ons bericht over je deelname. WhatsApp, bel of mail me gerust wanneer je nog vragen hebt over het event of over werken bij pwc:

Laura Klitsie

  •  +31 (0)88 - 792 65 68
  •  laura.klitsie@nl.pwc.com

Let op: Op het moment dat je je aanmeldt, zal er om je cv en motivatiebrief gevraagd worden. Graag hier 2x je cv uploaden, een motivatiebrief is niet nodig voor dit event.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 15 februari 2017

Inschrijven voor: 12 februari 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Utrecht