Eat, Meet & Greet Accountancy Rotterdam

Bedrijf
PwC
Datum
14 maart 2017
Inschrijven voor
26 februari 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je op een kleinschalige manier kennismaken en binnen twee uur veel te weten komen over werken bij PwC en zelf de werksfeer ervaren? Kom dan naar onze Eat, Meet & Greet van Assurance op ons kantoor in Rotterdam.

Wie ben je?
Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars student Accountancy (HBO of WO) en wilt graag zelf ervaren hoe het er bij PwC aan toe gaat.

Wie zijn we?
Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Het evenement Kennismakingslunch Accountancy valt binnen het werkveld Audit & Assurance, waarin we klanten helpen met het controleren en samenstellen van de jaarrekening, fraudepreventie en het beoordelen van interne controlesystemen.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de lunch kun je al je vragen stellen aan onze recruiters en accountants: over werkzaamheden, stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en werksfeer bijvoorbeeld. In het kort het programma:

12.00 uur Ontvangst op kantoor
12.15 uur Lunch in bedrijfskantine
13.30 uur Rondleiding kantoor
14.00 uur Einde kennismakingslunch

Meld je nu aan!
De Eat, Meet & Greet van Assurance vindt plaats op ons kantoor Rotterdam op dinsdag 14 maart 2017. Wil je deelnemen en val je binnen de doelgroep? Meld je dan direct aan met jouw CV en motivatiebrief. Je kunt tot en met zondag 26 februari 2017 solliciteren via de button 'aanmelden'. Uiterlijk dinsdag 7 maart ontvang je bericht van ons over je deelname. Bel of mail me gerust wanneer je nog vragen hebt over de Eat, Meet & Greet van Assurance.

Freya Lipka

  •  +31 (0)88 792 43 95
  •  freya.lipka@nl.pwc.com

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 14 maart 2017

Inschrijven voor: 26 februari 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam