Werkconferentie: Studiesucces in de keten

Bedrijf
Datum
16 februari 2017
Inschrijven voor
13 februari 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Leusden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Donderdag 16 februari 2017 van 13:00 – 18:00 uur.
Donderdag 16 februari organiseert Turner de werkconferentie ‘Studiesucces in de Keten’. Een middag voor en door het onderwijs. Met bijdragen in werksessies van onder meer Universiteit Twente, de Vrije Universiteit, Inholland, Windesheim, het Saxion Studiesucccescentrum, Hogeschool Utrecht, HAN, ID College, ROC Friese Poort, Deltion College en meer.

Een werkconferentie die zowel inspireert als concrete handvatten en contacten biedt die direct gaan helpen om de doorbraak te realiseren. Na een inleiding van gastvrouw en -heren Geri Bonhof, John van der Vegt en Jeroen Visscher volgen intensieve, kleinschalige werksessies rond dillema’s, good practices en concrete vragen over studiesucces.

Tanja Jadnanansing (Albeda College, voormalig Tweede Kamer lid PVDA), Ron Bormans (CvB Hogeschool van Rotterdam) en Louis Bekker (Siemens) plaatsen de opbrengsten in perspectief. Geïnteresseerd geraakt? Meld je dan snel aan door contact op te nemen via onderstaande e-mailadres.

Veel onderwijsinstellingen denken vooral binnen de grenzen van hun eigen instelling. Maar wat is het verbeteren van studiesucces als je ook buiten je eigen onderwijsinstelling kijkt? Welke knelpunten ervaar je in de samenwerking met andere onderwijsinstellingen? Hoe ver ga je met het implementeren van interventies buiten je eigen onderwijsinstelling? Welke mogelijkheden kun je studenten bieden als je werkt vanuit één onderwijshuis, waar alle ketenpartners samen in zitten? Wat werkt er al en wat werkt niet?

Event informatie

Bedrijf: Turner

Datum: 16 februari 2017

Inschrijven voor: 13 februari 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Leusden