Meet & Greet Groningen

Bedrijf
PwC
Datum
14 maart 2017
Inschrijven voor
13 maart 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Accountancy studenten
Locatie
Groningen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je op een kleinschalige manier kennismaken en binnen twee uur veel te weten komen over werken bij PwC en zelf de werksfeer ervaren? Kom dan naar onze Meet & Greet op kantoor Groningen.

Wie ben je? 

Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars student Accountancy (HBO of WO) en wilt graag kennismaken met PwC!

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden je volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en je carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze ‘purpose’, de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen. Wij willen waarde creëren voor onze klanten, onze mensen en de maatschappij.

Hoe ziet het programma eruit? 

Tijdens de lunch kun je al je vragen stellen aan onze recruiters en accountants: over werkzaamheden, stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en werksfeer bijvoorbeeld. In het kort het programma:

12.00 uur Ontvangst op kantoor
12.15 uur Lunch in bedrijfskantine
13.30 uur Rondleiding kantoor
14.00 uur Einde kennismakingslunch

Meld je nu aan!

De Meet & Greet vindt op woensdag 14 maart 2017 plaats op kantoor Groningen.

Wil je deelnemen en val je binnen de doelgroep? Meld je dan direct aan, maar in ieder geval uiterlijk op donderdag 9 maart aan via de button 'aanmelden'. Uiterlijk vrijdag 10 maart ontvang je bericht van ons over je deelname. Bel of mail me gerust wanneer je vragen hebt over dit event of over werken bij PwC:

Laura Klitsie
+31 (0)88 - 792 65 68
laura.klitsie@nl.pwc.com

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 14 maart 2017

Inschrijven voor: 13 maart 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Accountancy studenten

Locatie: Groningen