HR Trends 2016 - 2017

Bedrijf
Datum
08 december 2016
Inschrijven voor
08 december 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
HR-professionals
Locatie
Landelijk
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hans van der Spek stelt tijdens dit webinar de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek centraal. Doel van het onderzoek is het in kaart brengen van ontwikkelingen op het gebied van beloning, beleid, werkzaamheden en ervaringen van HR-professionals. Hans zal ingaan op de belangrijkste bevindingen in het onderzoek.

Meer informatie
Hans van der Spek legt hierbij de focus op de toekomstbestendigheid van het HR-vak en hij komt met concrete handvatten. Vragen die hierbij centraal staan: Hoe verandert het HR-vak? Wat is hiervoor nodig? Wat verwacht de lijn van de HR? Welke rol moet de HR-professional zich aanmeten? Waar moeten HR-medewerkers zich op focussen.

Spreker
Hans van der Spek is Manager Kenniscentrum HCM, Senior Managing Consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ en de HR Academy. Hij is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Hans voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Hans verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 08 december 2016

Inschrijven voor: 08 december 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: HR-professionals

Locatie: Landelijk